Bedrijfsfitness

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Fitland Business & Health is de bedrijfssportafdeling van Fitland. Met bedrijfsgezondheid en vitaliteit als specialisme, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers gestimuleerd worden om te sporten. Wij bieden diverse abonnementen en maatwerkoplossingen, waarbij uw werknemers gebruik kunnen maken van meer dan 200 sportcentra in heel Nederland. Dit stelt Fitland Business & Health in staat om vrijwel elke organisatie in Nederland kwalitatieve sportmogelijkheden aan te bieden.

Lees meer minder

  • Meer vitaliteit
  • Verbeterde werksfeer
  • Fitte medewerkers
Brochure aanvragen Afspraak maken

De stappen voor Business & Health

1 Samenwerking opzetten

Een goede samenwerking staat voor Fitland bovenaan. U wil graag fittere, gezondere en daardoor productievere werknemers en wij helpen u daar graag bij! Graag kijken we met u naar alle mogelijkheden en stellen we een programma samen dat het beste bij uw organisatie past.

2 Inschrijven met unieke code

Fitland biedt een unieke sportregeling aan werkgevers, waardoor medewerkers tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van meer dan 200 sportcentra in heel Nederland. De organisatie krijgt van Fitland altijd een unieke code waarmee werknemers zich kunnen inschrijven bij Fitland. 

3 Ontvangst en rondleiding op de club

Na inschrijving met de unieke code word je uitgenodigd op jouw Fitland club. Hier krijg je altijd even een rondleiding door de club. Daarnaast wordt er een Kick off gesprek gepland waarin jouw persoonlijke doelen worden besproken.

Referenties

Roderick

Roderick

Op dinsdag gaat een groepje techneuten uit de botlek al sinds jaar en dag een uurtje trainen. Wat ooit begon als programma om af te vallen is uitgelopen op een fanatiek bootcamp uurtje. Hoewel de sessie wekelijks ongelooflijk uitputtend is, verbaast het hoeveel energie je er eigenlijk van krijgt. De rest van de middag ben je scherper, frisser, maar misschien wel wat stijf. Sport vóór werk of in de pauze is een uitstekend recept voor meer focus op werk. Een gezonde geest in een gezond lichaam begint bij Fitland.

Ellie

Ellie

Elke week doen wij met een groep collega's mee aan een groepsles. Wij vinden dat de trainers van Fitland super leuke lessen geven. Het is super leuk om samen te sporten met collega's. Je leert elkaar goed kennen en iedereen krijgt er veel energie van op het werk. 

Jessie

Jessie

Al 3 jaar sport ik via mijn werkgever bij Fitland. Sinds kort ben ik begonnen met een van de Journeys. De begeleiding die ik bij Fitland krijg is echt super! De trainers maken voor mij goede trainingsschema's waarmee ik mijn doelen kan bereiken. 

Dogan

Dogan

Met een groep van meer dan 8 man gaan wij op dinsdagmidag heerlijk een uurtje collectief trainen. Onze werkgever Shell support dit ook. Het trainen zorg voor ontlading, de gedachten verzetten en natuurlijk ook teambuilding. We doen dit nu al ruim 5 jaar met veel enthousiasme. 

Peter-Paul van Leeuwen (CEO) - Comfoor | Pluggerz

Peter-Paul van Leeuwen (CEO) - Comfoor | Pluggerz

Comfoor | Pluggerz hecht heel veel waarde aan gezonde & fitte medewerkers. Regelmatig sporten is hiervoor een goede basis mits het sporten op een verantwoorde manier plaatsvindt. We hebben in Fitland een goede partner gevonden, waar wij kunnen fitnessen en groepslessen kunnen volgen. Daarnaast heeft Fitland mooie accommodaties (ook voor de collega’s die elders in het land wonen) en last but not least deskundige begeleiding.

Danielle Maas - Van Happen

Danielle Maas - Van Happen

"Door de samenwerking met Fitland Business&Health zijn onze medewerkers fitter en gezonder!"

Bart Goossens - Warmtebouw

Bart Goossens - Warmtebouw

"Fitland betekent voor ons bedrijf een plek van ontspanning en trainen onder deskundige begeleiding. Sinds 2 jaar werken we samen en ondertussen trainen 40 collega's bij de diverse Fitland centra. We merken als werkgever dat er veel over het sporten wordt gesproken en dat dit een positieve uitwerking heeft op de werkvloer. Door het sporten is men zich ook meer bewust van een gezonde leefstijl, waardoor het ziekteverzuim laag is."

Cia Kocken-Jongen - Brabantzorg

Cia Kocken-Jongen - Brabantzorg

"Fitland denkt met jouw organisatie mee."

In dit document is een overzicht van alle Fitland en Partner locaties te vinden.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief