Bedrijfsfitness

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Fitland Business & Health is de bedrijfssportafdeling van Fitland. Met bedrijfsgezondheid en vitaliteit als specialisme, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers gestimuleerd worden om te sporten. Wij bieden diverse abonnementen en maatwerkoplossingen, waarbij uw werknemers gebruik kunnen maken van meer dan 170 sportcentra in heel Nederland. Dit stelt Fitland Business & Health in staat om vrijwel elke organisatie in Nederland kwalitatieve sportmogelijkheden aan te bieden.

Lees meer minder

  • Meer vitaliteit
  • Verbeterde werksfeer
  • Fitte medewerkers
Brochure aanvragen Afspraak maken

De stappen voor Business & Health

1 Samenwerking opzetten

Een goede samenwerking staat voor Fitland bovenaan. U wil graag fittere, gezondere en daardoor productievere werknemers en wij helpen u daar graag bij! Graag kijken we met u naar alle mogelijkheden en stellen we een programma samen dat het beste bij uw organisatie past.

2 Inschrijven met unieke code

Fitland biedt een unieke sportregeling aan werkgevers, waardoor medewerkers tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van meer dan 200 sportcentra in heel Nederland. De organisatie krijgt van Fitland altijd een unieke code waarmee werknemers zich kunnen inschrijven bij Fitland. 

3 Ontvangst en rondleiding op de club

Na inschrijving met de unieke code word je uitgenodigd op jouw Fitland club. Hier krijg je altijd even een rondleiding door de club. Daarnaast wordt er een Kick off gesprek gepland waarin jouw persoonlijke doelen worden besproken.

In dit document is een overzicht van alle Fitland en Partner locaties te vinden.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief