Fitland Business & Health wordt BedrijfsFitnessAbonnement.nl

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Met BedrijfsFitnessAbonnement.nl (voorheen Fitland Business & Health) stimuleert u uw medewerkers om (meer) te sporten. Wij bieden diverse abonnementen en maatwerkoplossingen, waarbij uw werknemers gebruik kunnen maken van vele sportcentra in heel Nederland. Dit stelt BedrijfsFitnessAbonnement.nl in staat om vrijwel elke organisatie in Nederland kwalitatieve sportmogelijkheden aan te bieden.

Lees meer op BedrijfsFitnessAbonnement.nl

Lees meer minder

  • Meer vitaliteit
  • Verbeterde werksfeer
  • Fitte medewerkers
BedrijfsFitnessAbonnement.nl

De stappen voor BedrijfsFitnessAbonnement.nl

1 Samenwerking opzetten

Een goede samenwerking staat voor ons bovenaan. U wilt graag fittere, gezondere en daardoor productievere werknemers en wij helpen u daar graag bij! Graag kijken we met u naar alle mogelijkheden en stellen we een programma samen dat het beste bij uw organisatie past.

2 Direct online inschrijven

BedrijfsFitnessAbonnement.nl biedt een unieke sportregeling aan werkgevers, waardoor medewerkers tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van vele sportcentra in heel Nederland. Medewerkers kunnen zich direct online inschrijven voor een bedrijfsfitnessabonnement bij een aangesloten sportlocatie naar keuze.

3 Start met sporten

Na inschrijving kun je direct aan de slag bij een sportschool in de buurt!

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief