Bedrijfsfitness voor werkgevers

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Met BedrijfsFitnessAbonnement.nl (voorheen Fitland Business & Health) stimuleert u uw medewerkers om (meer) te sporten.

Wij onderscheiden ons door een integrale aanpak waarbij we met interactieve promotiecampagnes uw werknemers enthousiasmeren om te sporten en ze bewust maken van het belang van voldoende beweging. De ervaring leert ons dat deze aanpak voor een hogere participatie zorgt en een hoger effect heeft op de vitaliteit binnen de organisaties.

Lees verder via BedrijfsFitnessAbonnement.nl

Lees meer minder

  • Vitale medewerkers
  • Aantrekkelijk belastingvoordeel
  • Meer dan 200 sportlocaties
BedrijfsFitnessAbonnement.nl

De voordelen voor u als werkgever

Samenwerking

Een goede samenwerking staat voor ons bovenaan. U wilt graag fittere, gezondere en daardoor productievere werknemers en wij helpen u daar graag bij! BedrijfsFitnessAbonnement.nl spoort uw werknemers aan om meer te bewegen door promotiecampagnes, het organiseren van workshops en fittesten op locatie om bewustwording te creëren. Maar misschien heeft u zelf ook goede ideeën om uw medewerkers (nog) vitaler te krijgen. Graag kijken we met u naar alle mogelijkheden en stellen we een programma samen dat het beste bij uw organisatie past.

Tarieven en kortingen

Tarieven

Met een sportregeling via BedrijfsFitnessAbonnement.nl kunnen uw medewerkers voordeliger sporten bij vele sportcentra in Nederland. De tarieven kunnen verschillen per sportcentra.

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met BedrijfsFitnessAbonnement.nl via info@bedrijfsfitnessabonnement.nl of 0485 47 03 58.

Collectieve korting

Met een collectieve korting zonder aanvullende regeling, geeft u uw medewerkers een flink voordeel op een sportabonnement. De werknemer kan zich aanmelden via onze portal en het abonnementsgeld kan direct via automatische incasso van zijn of haar rekening afgeschreven worden. Zo zijn er voor uw organisatie geen administratieve handelingen.

Loonheffingsvoordeel

Als organisatie heeft u de mogelijkheid om het sportabonnement van uw medewerkers te verrekenen met het brutosalaris. Hierdoor profiteert de medewerker van gemiddeld 38,10% belastingvoordeel, bovenop de collectiviteitskorting.

Werkgeversbijdrage

Wanneer u als organisatie een bijdrage kunt leveren door een gedeeltelijke of gehele vergoeding van het abonnement, wordt de drempel voor de medewerker natuurlijk lager. Ook onderscheidt u zich hiermee als organisatie die de tevredenheid van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan.

De voordelen voor uw werknemers

Het gaat uiteindelijk om de vitaliteit van uw medewerkers. Zij genieten met een sportregeling van BedrijfsFitnessAbonnement.nl van de volgende voordelen:

Voordelig sporten

Sportabonnementen tegen een sterk gereduceerd en vast tarief bij alle aangesloten sportscholen.

Dichtbij

Door ons ruime aanbod van locaties is er altijd een sportschool in de buurt. Zo kost het uw medewerkers weinig tijd om naar de sportschool te gaan.

Meer informatie of inschrijven?

Wilt u meer weten over bedrijfsfitness? Lees dan verder op BedrijfsFitnessAbonnement.nl of neem contact op via:

info@bedrijfsfitnessabonnement.nl
0485 47 03 58

De voordelen voor u als werkgever

Wanneer u bedrijfssport inzet voor uw medewerkers, profiteert u van veel voordelen:

Maatwerkoplossing

Onze vitaliteitsadviseurs ontwikkelen de ideale oplossing voor uw organisatie die geheel aan uw specifieke wensen voldoet.

Ruim aanbod van sportscholen

Vele sportscholen door heel Nederland zijn aan ons verbonden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze faciliteiten en begeleiding.

Eén plek voor al uw vragen

Of het nu gaat om administratie, facturatie of een andere vraag, u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Ontzorging marketing en communicatie

Wij verzorgen alle communicatie rondom de bedrijfssportregeling en de vitaliteitsprogramma’s. Dat scheelt u weer tijd.

Laagdrempelig

Wanneer u bij BedrijfsFitnessAbonnement.nl een sportregeling treft voor uw medewerkers, komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn geen aansluitkosten of andere administratieve kosten.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief