Fitland Business & Health voor werkgevers

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Fitland Business & Health is de bedrijfssportafdeling van Fitland. Met bedrijfsgezondheid en vitaliteit als specialisme, zorgen wij ervoor dat uw medewerkers gestimuleerd worden om te sporten.

Wij onderscheiden ons door een integrale aanpak waarbij we met interactieve promotiecampagnes uw werknemers enthousiasmeren om te sporten en ze bewust maken van het belang van voldoende beweging. De ervaring leert ons dat deze aanpak voor een hogere participatie zorgt en een hoger effect heeft op de vitaliteit binnen de organisaties.

Lees meer minder

  • Vitale medewerkers
  • Aantrekkelijk belastingvoordeel
  • Meer dan 200 sportlocaties
Brochure aanvragen Afspraak maken

Referenties

Peter-Paul van Leeuwen (CEO) - Comfoor | Pluggerz

Peter-Paul van Leeuwen (CEO) - Comfoor | Pluggerz

Comfoor | Pluggerz hecht heel veel waarde aan gezonde & fitte medewerkers. Regelmatig sporten is hiervoor een goede basis mits het sporten op een verantwoorde manier plaatsvindt. We hebben in Fitland een goede partner gevonden, waar wij kunnen fitnessen en groepslessen kunnen volgen. Daarnaast heeft Fitland mooie accommodaties (ook voor de collega’s die elders in het land wonen) en last but not least deskundige begeleiding.

Danielle Maas - Van Happen

Danielle Maas - Van Happen

"Door de samenwerking met Fitland Business&Health zijn onze medewerkers fitter en gezonder!"

Bart Goossens - Warmtebouw

Bart Goossens - Warmtebouw

"Fitland betekent voor ons bedrijf een plek van ontspanning en trainen onder deskundige begeleiding. Sinds 2 jaar werken we samen en ondertussen trainen 40 collega's bij de diverse Fitland centra. We merken als werkgever dat er veel over het sporten wordt gesproken en dat dit een positieve uitwerking heeft op de werkvloer. Door het sporten is men zich ook meer bewust van een gezonde leefstijl, waardoor het ziekteverzuim laag is."

Cia Kocken-Jongen - Brabantzorg

Cia Kocken-Jongen - Brabantzorg

"Fitland denkt met jouw organisatie mee."

De voordelen voor u als werkgever

Meer informatie of inschrijven?

Wil u meer weten over onze diverse sportregelingen van Business & Health? Neem dan contact met ons op of klik hier en wij bellen u terug!

Fitland Business & Health 

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
ledenadministratie@fitland.nl 
0485 47 03 58

Samenwerking

Een goede samenwerking staat voor Fitland bovenaan. U wil graag fittere, gezondere en daardoor productievere werknemers en wij helpen u daar graag bij! Fitland Business & Health spoort uw werknemers aan om meer te bewegen door promotiecampagnes, het organiseren van workshops en fittesten op locatie om bewustwording te creëren. Maar misschien heeft u zelf ook goede ideeën om uw medewerkers (nog) vitaler te krijgen. Graag kijken we met u naar alle mogelijkheden en stellen we een programma samen dat het beste bij uw organisatie past.

De voordelen voor uw werknemers

Het gaat uiteindelijk om de vitaliteit van uw medewerkers. Zij genieten met een sportregeling van Fitland van de volgende voordelen:

Voordelig sporten

Sportabonnementen tegen een sterk gereduceerd en vast tarief bij alle aangesloten sportscholen.

Partners profiteren mee

Partners van medewerkers sporten mee tegen hetzelfde gereduceerde basistarief.

Dichtbij

Door ons ruime aanbod van locaties is er altijd een sportschool in de buurt. Zo kost het uw medewerkers weinig tijd om naar de sportschool te gaan.

De voordelen voor u als werkgever

Wanneer u bedrijfssport inzet voor uw medewerkers, profiteert u van veel voordelen:

Maatwerkoplossing

Onze vitaliteitsadviseurs ontwikkelen de ideale oplossing voor uw organisatie die geheel aan uw specifieke wensen voldoet.

Ruim aanbod van sportscholen

Wij beschikken over 37 sportcentra en nog eens 170 sportscholen door heel Nederland zijn aan ons verbonden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze faciliteiten en begeleiding.

Eén plek voor al uw vragen

Of het nu gaat om administratie, facturatie of een andere vraag, u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Ontzorging marketing en communicatie

Wij verzorgen alle communicatie rondom de bedrijfssportregeling en de vitaliteitsprogramma’s. Dat scheelt u weer tijd.

Laagdrempelig

Wanneer u bij Fitland een sportregeling treft voor uw medewerkers, komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn geen aansluitkosten of andere administratieve kosten.

Tarieven en kortingen

Tarieven

Met een sportregeling van Fitland Business & Health ontvangen Fitlandleden en uw medewerkers een aanzienlijke collectiviteitskorting en kunnen zij gebruik maken van een groot aantal bewegingsprogramma’s, fitnessoefeningen en wellnessmogelijkheden. Met 38 Fitland sportcentra en de 170 sportscholen in heel Nederland die aan Fitland verbonden zijn, is er altijd een sportschool in de buurt.

  • Onbeperkt sporten voor €43,-
  • Partner sport mee op hetzelfde basistarief van €43,-
  • Kinderen sporten voor €13,-

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met Fitland Business & Health via ledenadministratie@fitland.nl of 0485 47 03 58.

Collectieve korting

Met een collectieve korting zonder aanvullende regeling, geeft u uw medewerkers een flink voordeel op een sportabonnement. De werknemer kan zich aanmelden via onze portal en het abonnementsgeld kan direct via automatische incasso van zijn of haar rekening afgeschreven worden. Zo zijn er voor uw organisatie geen administratieve handelingen.

Loonheffingsvoordeel

Als organisatie heeft u de mogelijkheid om het sportabonnement van uw medewerkers te verrekenen met het brutosalaris. Hierdoor profiteert de medewerker van gemiddeld 38,10% belastingvoordeel, bovenop de collectiviteitskorting.

Werkgeversbijdrage

Wanneer u als organisatie een bijdrage kunt leveren door een gedeeltelijke of gehele vergoeding van het abonnement, wordt de drempel voor de medewerker natuurlijk lager. Ook onderscheidt u zich hiermee als organisatie die de tevredenheid van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan.

Meer dan 500 bedrijven sporten bij Fitland

logo_achmea.png
logo_alliander.png
logo_Capgemini.png
logo_cofco.png
logo_Hann.png
logo_het_hooghuis.png
logo_IBN.png
logo_lidl.png
logo_Mars.png
logo_Peka_Kroef.png
logo_shell.png
logo_unilever.png

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief