Fitland Business & Health voor werkgevers

Een goede gezondheid is belangrijk voor elke werknemer. Om vitaal te blijven en goed te presteren, is het essentieel om veel te bewegen en te sporten. Fitland Business & Health is de bedrijfssportafdeling van Fitland en biedt werkgevers bedrijfsgezondheidsproducten en- diensten aan. Met bedrijfsgezondheid als specialisme zorgen wij ervoor dat  uw medewerkers gestimuleerd worden om te sporten. Wij bieden een unieke sportregeling, waarbij uw werknemers gebruik kunnen maken van meer dan 200 sportcentra in heel Nederland.

Wij onderscheiden ons door een integrale aanpak waarbij we met interactieve promotiecampagnes uw werknemers enthousiasmeren om te sporten en ze bewust maken van het belang van voldoende beweging. De ervaring leert ons dat deze aanpak voor een hogere participatie zorgt en een hoger effect heeft op de vitaliteit binnen de organisaties.

Fitland Business & Health 
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
ledenadministratie@fitland.nl
0485 47 03 58

De voordelen voor u als werkgever

Wanneer u bedrijfssport inzet voor uw medewerkers, profiteert u van veel voordelen:

Maatwerkoplossing
Onze vitaliteitsadviseurs ontwikkelen de ideale oplossing voor uw organisatie die geheel aan uw specifieke wensen voldoet.

Ruim aanbod van sportscholen
Wij beschikken over 39 sportcentra en nog eens 170 sportscholen door heel Nederland zijn aan ons verbonden. Zo waarborgen wij de kwaliteit van onze faciliteiten en begeleiding.

Eén plek voor al uw vragen
Of het nu gaat om administratie, facturatie of een andere vraag, u heeft bij ons altijd één aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

Ontzorging marketing en communicatie
Wij verzorgen alle communicatie rondom de bedrijfssportregeling en de vitaliteitsprogramma’s. Dat scheelt u weer tijd.

Laagdrempelig
Wanneer u bij Fitland een sportregeling treft voor uw medewerkers, komt u niet voor verrassingen te staan. Er zijn geen aansluitkosten of andere administratieve kosten.

De voordelen voor uw werknemers

Het gaat uiteindelijk om de vitaliteit van uw medewerkers. Zij genieten met een sportregeling van Fitland van de volgende voordelen:

Voordelig sporten
Sportabonnementen tegen een sterk gereduceerd en vast tarief bij alle aangesloten sportscholen.

Partners profiteren mee
Partners van medewerkers sporten mee tegen hetzelfde gereduceerde basistarief.

Dichtbij
Door ons ruime aanbod van locaties is er altijd een sportschool in de buurt. Zo kost het uw medewerkers weinig tijd om naar de sportschool te gaan.

Het effect van bedrijfsfitness

Door uw werknemers aan te sporen om actief te gaan sporten, verbetert hun welzijn en blijven ze langer gezond en fit. Maar het effect van bedrijfsfitness zal ook in uw organisatie merkbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan:
– Stijging van de productiviteit
– Verlaging van het ziekteverzuim
– Meer binding van de werknemer aan uw organisatie
– Een positief imago voor uw organisatie

Ook secundaire arbeidsvoorwaarden zijn voor medewerkers steeds belangrijker. Onze bedrijfssportregeling levert hier zeker een bijdrage aan.

Tarieven

Met een sportregeling van Fitland Business & Health ontvangen Fitlandleden en uw medewerkers een aanzienlijke collectiviteitskorting en kunnen zij gebruik maken van een groot aantal bewegingsprogramma’s, fitnessoefeningen en wellnessmogelijkheden. Met 39 Fitland sportcentra en de 170 sportscholen in heel Nederland die aan Fitland verbonden zijn, is er altijd een sportschool in de buurt.

– Onbeperkt sporten €39,95 per maand
– Partnerdeal * €39,95 per maand
– Kidsdeal €9,95 per maand

*Alleen mogelijk bij Fitland locaties

Collectieve korting

Met een collectieve korting zonder aanvullende regeling, geeft u uw medewerkers een flink voordeel op een sportabonnement. De werknemer kan zich aanmelden via onze portal en het abonnementsgeld kan direct via automatische incasso van zijn of haar rekening afgeschreven worden. Zo zijn er voor uw organisatie geen administratieve handelingen.

Loonheffingsvoordeel

Als organisatie heeft u de mogelijkheid om het sportabonnement van uw medewerkers te verrekenen met het brutosalaris. Hierdoor profiteert de medewerker van gemiddeld 40,85% belastingvoordeel, bovenop de collectiviteitskorting. De kosten voor de werknemer bedragen dan gemiddeld nog maar € 23,63 netto voor een onbeperkt en vrij opzegbaar sportabonnement.

Werkgeversbijdrage

Wanneer u als organisatie een bijdrage kunt leveren door een gedeeltelijke of gehele vergoeding van het abonnement, wordt de drempel voor de medewerker natuurlijk lager. Ook onderscheidt u zich hiermee als organisatie die de tevredenheid van haar werknemers hoog in het vaandel heeft staan.

Samenwerking

Een goede samenwerking staat voor Fitland bovenaan. U wil graag fittere, gezondere en daardoor productievere werknemers en wij helpen u daar graag bij! Fitland Business & Health spoort uw werknemers aan om meer te bewegen door promotiecampagnes, het organiseren van workshops en fittesten op locatie om bewustwording te creëren. Maar misschien heeft u zelf ook goede ideeën om uw medewerkers (nog) vitaler te krijgen. Graag kijken we met u naar alle mogelijkheden en stellen we een programma samen dat het beste bij uw organisatie past.

Meer informatie of inschrijven?

Wil u meer weten over onze diverse sportregelingen van Business & Health? Neem dan contact met ons op of klik hier en wij bellen u terug!

Fitland Business & Health 
Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
ledenadministratie@fitland.nl
0485 47 03 58

Contact: Fitland Business & Health | Hoogveldseweg 1 | 5451 AA Mill | ledenadministratie@fitland.nl | 0485 47 03 58