Fitland Business & Health is de bedrijfssportafdeling van Fitland, met bedrijfsgezondheid als specialisme. Wij bieden een unieke sportregeling aan werkgevers, waardoor medewerkers tegen een sterk gereduceerd tarief gebruik kunnen maken van meer dan 200 sportcentra in heel Nederland. En jouw werkgever heeft zo’n regeling voor jou afgesloten!

 • Echte begeleiding
 • Meer dan 200 sportlocaties
 • Onbeperkt fitness & groepslessen
Inschrijven met secure code Inschrijven voor gezinsleden

Referenties

Roderick

Roderick

Op dinsdag gaat een groepje techneuten uit de botlek al sinds jaar en dag een uurtje trainen. Wat ooit begon als programma om af te vallen is uitgelopen op een fanatiek bootcamp uurtje. Hoewel de sessie wekelijks ongelooflijk uitputtend is, verbaast het hoeveel energie je er eigenlijk van krijgt. De rest van de middag ben je scherper, frisser, maar misschien wel wat stijf. Sport vóór werk of in de pauze is een uitstekend recept voor meer focus op werk. Een gezonde geest in een gezond lichaam begint bij Fitland.

Ellie

Ellie

Elke week doen wij met een groep collega's mee aan een groepsles. Wij vinden dat de trainers van Fitland super leuke lessen geven. Het is super leuk om samen te sporten met collega's. Je leert elkaar goed kennen en iedereen krijgt er veel energie van op het werk. 

Jessie

Jessie

Al 3 jaar sport ik via mijn werkgever bij Fitland. Sinds kort ben ik begonnen met een van de Journeys. De begeleiding die ik bij Fitland krijg is echt super! De trainers maken voor mij goede trainingsschema's waarmee ik mijn doelen kan bereiken. 

Dogan

Dogan

Met een groep van meer dan 8 man gaan wij op dinsdagmidag heerlijk een uurtje collectief trainen. Onze werkgever Shell support dit ook. Het trainen zorg voor ontlading, de gedachten verzetten en natuurlijk ook teambuilding. We doen dit nu al ruim 5 jaar met veel enthousiasme. 

De voordelen van sporten via Fitland Business & Health

De voordelen van Fitland

 • Sporten tegen een gereduceerd tarief
 • Vrije keuze uit hoogwaardige sportscholen (landelijke dekking)
 • Vrije keuze in sport-, fitness- en wellnessmogelijkheden
 • Samen sporten met collega’s of individueel sporten
 • Je partner sport mee tegen het zelfde basis tarief van FBH
 •  Bij Fitland sport je met échte begeleiding

Schrijf je in en ontdek alle mogelijkheden die Fitland te bieden heeft. Denk aan vrije sportmogelijkheden, de unieke Real Fitness Journeys (sporten met begeleiding), 1:1 trainingen, personal trainingen en groepslessen (o.a. Kickboxen, BodyPump, Spinning en Yoga) en ontspan na afloop heerlijk in de saunacabines of de zwembaden (geheel inbegrepen). Samen sporten met je partner? Dat kan! Je partner maakt ook gebruik van alle voordelen via de partnerdeal.

Faciliteiten & Sportaanbod

De leden van Fitland kunnen gebruik maken van een groot aantal faciliteiten en ruim sportaanbod. Al onze faciliteiten en sportaanbod is bij het lidmaatschap inbegrepen: 

 • Live groepslessen
 • Echte begeleiding in onze Real Fitness Journeys
 • Sauna
 • Spa
 • Zwembad
 • The CrossBox
 • Yoga Studio

Kijk op de de pagina van jouw club welke faciliteiten en welk sportaanbod we aanbieden.

Real Fitness Journeys

Bij Fitland staat jouw trainingsresultaat centraal. Volg daarom een van de persoonlijke begeleidingstrajecten waarbij je intensief wordt begeleid door een instructeur. Zo leer je alles wat je moet weten over training en voeding om je doelen te behalen. Daarnaast helpt Fitland bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema, door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitlandleden en niet gebonden aan een contractperiode. Er zijn vier Real Fitness Journey’s:

FIT: Uitdagende Journey gericht op functionele krachten en een strakker lijf.
SHAPE: Fitter worden en afvallen.
ACTIVE: Wij helpen je om in beweging te komen en zo je algehele fitheid te verbeteren.
MUSCLE: Zichtbaar spiermassa vergroten.

Klik hier voor meer informatie over de Real Fitness Jouneys.

Inschrijven

Ben jij overtuigd van de voordelen van Fitland en wil jij je direct inschrijven? Klik hier!

Partner & Kids deal

Je partner sport mee tegen het zelfde basis tarief van Business & Health (€43,-). Kinderen t/m 17 jaar kunnen meesporten voor €13,- (alleen mogelijk bij Fitland locaties). Klik hier om jouw partner en/of kinderen ook in te schrijven bij Fitland.

Contact of wijzigen lidmaatschap

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van Business & Health? Neem dan contact met ons op!

Fitland Business & Health

Hoogveldseweg 1
5451 AA Mill
ledenadministratie@fitland.nl 
0485 47 03 58

Wijzigen lidmaatschap

Je lidmaatschap wijzigen? Klik hier!

Meer dan 500 bedrijven sporten bij Fitland

logo_achmea.png
logo_alliander.png
logo_Capgemini.png
logo_cofco.png
logo_Hann.png
logo_het_hooghuis.png
logo_IBN.png
logo_lidl.png
logo_Mars.png
logo_Peka_Kroef.png
logo_shell.png
logo_unilever.png

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief