Wil jij meer spiermassa en sterker worden? Of afvallen en strakker worden? Train je lichamelijke en mentale fitheid in de buitenlucht. Bootcamp in Den Bosch bij Fitland is een total body workout. Tijdens de toegankelijke training wordt je gepusht om het meeste uit de training te halen. Ontdek het nu gratis met een proefles.

Meer spierkracht en conditie

  • Trainen in de buitenlucht
  • Intensieve cardio- en krachtoefeningen
  • Meer weerstand, voel je fit
Gratis proefles

Wat is Bootcamp in Den Bosch?

Bij Bootcamp in Den Bosch sport je lekker buiten. Bij een heerlijk zonnetje, maar ook bij een beetje regen. Je gebruikt jouw eigen lichaamsgewicht om te trainen. Daarnaast gebruikt de instructeur parkbankjes, trapjes en andere elementen uit de omgeving. De instructeur kan ook kettlebells, touwen en meer mee nemen. Iedere training is dus anders. Iedere training ga je dus opnieuw de uitdaging aan met jezelf.

Het resultaat

Tijdens Bootcamp in Den Bosch bij Fitland sport je intensief in de buitenlucht. Fysiek én mentaal levert dat veel voordelen:

  • Verbeterde conditie en kracht
  • Verlegde mentale grenzen
  • Betere weerstand
  • Afvallen en meer calorieën verbranden

Bootcamp in Den Bosch bij Fitland

Voor wie
Bootcamp in Den Bosch bij Fitland is erg toegankelijk. Iedereen kan meedoen. De oefeningen worden op jouw lichaam aangepast. Maar je wordt wel gepusht om jouw grenzen op te zoeken. Zo kun je na de training voldaan naar huis. 

De les
In een uur train je je hele lichaam. De instructeur zorgt voor afwisselende oefeningen waardoor ieder lichaamsdeel aan bod komt. Daarbij gebruikt hij of zij elementen uit de omgeving of extra materiaal zoals kettlebells. Kijk voor de tijd van de training op het lesrooster!

Wat doe je aan
Goede hardloopschoenen zijn het belangrijkst. Stel daarnaast je kleding af op het weer. Bij warm weer draag je een sportshirt en korte broek. Draag als het koud is laagjes. Dan kun je naarmate de workout vordert de opgebouwde warmte opvangen.

Combineer met
Wil je een gebalanceerd sportschema? Combineer Bootcamp in Den Bosch dan eens met pilates of yoga bij Fitland. Nieuwsgierig geworden? Train een keer mee met een gratis proefles! Kom een frisse neus halen terwijl je je hele lichaam traint.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief