Verleg jouw grenzen met Bootcamp in Haarlem bij Fitland. Word fitter, sterker en strakker. Hardlopen, fitness oefeningen en intervaltraining: allemaal in de buitenlucht. En de omgeving wordt gebruikt in de workout, zoals bankjes, trapjes en velden. Push jezelf iedere training. Schrijf je nu in voor een proefles en ontdek het zelf!

Meer spierkracht en conditie

  • Trainen in de buitenlucht
  • Intensieve cardio- en krachtoefeningen
  • Meer weerstand, voel je fit
Gratis proefles

Wat is Bootcamp in Haarlem?

Een full body workout in de buitenlucht. Iedere workout is een nieuwe uitdaging. De instructeur zorgt voor nieuwe oefeningen. Soms zelfs met kettlebells of touwen. Bootcamp in Haarlem bij Fitland blijf daardoor afwisselend.

Het resultaat

Intensieve sport in de buitenlucht. Dat kan alleen maar verbluffend resultaat hebben. Je wordt mentaal en fysiek fitter. Daarnaast merk je:

  • Betere conditie en uithoudingsvermogen
  • Meer spiermassa en kracht
  • Makkelijker afvallen
  • Betere weerstand

Bootcamp in Haarlem bij Fitland

De les 
In een uur pusht de instructeur je door alle oefeningen. De oefeningen worden aangepast per persoon. Zo krijg je een workout op niveau. Na de workout kun je altijd voldaan naar huis! Check het lesrooster voor de tijden!

Voor wie
Iedereen kan meedoen. Onervaren, gevorderd, man of vrouw. De instructeur legt de technieken uit en ondersteunt tijdens de training. Ook verzorgt hij of zij de nodige motivatie. Bang dat jouw conditie nog niet goed genoeg is? Daar helpt Bootcamp in Haarlem bij Fitland juist bij!

Wat doe je aan
Bij Bootcamp zijn goede hardloopschoenen belangrijk. Kleed je verder naar het seizoen. Draag bij een workout in de herfst of winter meerdere laagjes. Zo kun je geleidelijk wat uit doen, naarmate je opwarmt. Voor een workout in de zomer raden we kleding van dry-fit materiaal aan.

Combineer met
Intensieve trainingen combineren goed met rustigere workouts. Combineer het met bodybalance of yoga. Dat zijn mooie aanvullingen, omdat je daarbij erg gericht en bewust beweegt. Zelf een keer Bootcamp ervaren? Kom mee naar buiten en train mee! Schrijf je nu in voor een gratis proefles Bootcamp in Haarlem bij Fitland.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief