Met welk doel jij ook gaat sporten, met Bootcamp behaal jij dat doel. Terwijl je lekker in de buitenlucht sport! Afvallen, spieren kweken of fitter worden: allemaal resultaten van Bootcamp in Zwolle bij Fitland. Bootcamp wordt in Zwolle bij de vestiging Zwolle Stadion gegeven. Zelf die resultaten ervaren? Schrijf je nu in en doe mee met een gratis proefles!

Meer spierkracht en conditie

  • Trainen in de buitenlucht
  • Intensieve cardio- en krachtoefeningen
  • Meer weerstand, voel je fit
Gratis proefles

Wat is Bootcamp in Zwolle?

Je sport in de buitenlucht. Of het zonnetje nou straalt of het spat. Bootcamp in Zwolle bij Fitland combineert intervaloefeningen, fitnesstraining en veel hardlopen. Daarbij worden elementen uit de natuur gebruikt. Trapjes, velden, parkbankjes. Het is een afwisselende workout, waarna jij met een voldaan gevoel naar huis kan.

Het resultaat

Intensieve training gecombineerd met frisse buitenlucht: dat is de unieke combinatie van Bootcamp. Dat geeft ook unieke lichamelijk én mentale resultaten:

  • Je wordt sterker en fitter
  • Je krijgt meer gedefinieerde spieren en spierkracht
  • Je kan makkelijker afvallen
  • Je krijgt een betere weerstand
  • Je verlegt mentale grenzen

Bootcamp in Zwolle bij Fitland

Voor wie
Je wordt gepusht om het meeste uit de training te halen. Toch kan iedereen meedoen. De oefeningen worden aangepast aan iedereens lichaam en leeftijd. Een groepsles waarbij je alsnog een workout op eigen niveau krijgt dus.

De les
In een uur zoek je jouw grenzen op. De instructeur legt de oefeningen uit en ondersteunt je bij de uitvoering. Ook verzorgen zij de benodigde motivatie. Vanwege het groepsgevoel zul je iedere les mee willen doen, zelfs als het wat regent. Kijk op het rooster voor de tijden van Bootcamp in Zwolle bij Fitland!

Wat doe je aan?
Kleed je naar het seizoen. Als het warm is draag je kleding van sneldrogend materiaal. Als het koud is draag je veel laagjes. Handschoenen en mutsen kunnen ook gedragen worden! De schoenen zijn het belangrijkste bij Bootcamp in Zwolle bij Fitland. Draag goede hardloopschoenen.

Combineer met 
Bootcamp is goed te combineren met heel andere type sport, zoals pilates of yoga. Zo combineer je krachtige trainingen en training waarbij je erg luistert naar je lichaam. Dat levert erg goede resultaten. Wil je zelf een keer mee naar buiten? Probeer Bootcamp in Zwolle met een gratis proefles!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief