Your results

  • Persoonlijk plan
  • Echte begeleiding
  • Gericht resultaat
Zoek andere locatie

Fitland Kerkrade

Bij Fitland geloven we in echte begeleiding: jij vertelt ons je doel en samen gaan we er helemaal voor. Wij blijven je motiveren, stellen continu je training bij en zorgen dat fit ook fun blijft. Want een doel hebben is leuk, maar de weg naar jouw resultaat vinden wij minstens zo belangrijk.

Faciliteiten Sportschool Kerkrade

De sportschool in Kerkrade bestaat uit een grote groepsleszaal (ook met groeplessen voor ouderen), een spinningzaal, een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, gescheiden kleedruimtes, een luxe spa, een erg gezellige bar, een paramedisch centrum en zelfs een “woman only training zone” speciaal voor de dames. Leden kunnen tot 8x per maand gebruik maken van zwembad d’r Pool’ bij Fitland om fitter te worden in Kerkrade. Of je nu wil afvallen, kracht en conditie wil verbeteren of sterker wil worden wij helpen je graag!

Bereikbaarheid

Fitland- Real Fitness Kerkrade d’r Pool is gevestigd onder het gemeentelijke zwembad ‘d’r Pool’ op Kapellaan 13 in het centrum van Kerkrade en is de grootste en meest uitgebreide sportschool van Parkstad.

Lees meer minder

Faciliteiten

DV_L3170.jpg
bodystep_bijgesneden.jpg
IMG_1694.jpg
RFCT_Utrecht.jpg
GF_zaal_Utrecht.jpg
DV_L2821_bewerkt_100dpi.jpg
Zwembad_Rotterdam_Mullerpier.jpg
Sauna_Rotterdam_alex.jpg

Sportaanbod Fitland Kerkrade

Groepslessen in Kerkrade

  • Legenda studio's:

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief