Op dit moment gesloten

00:00 - 00:00 uur

Bekijk alle openingstijden Bekijk het lesrooster

Contact Fitland Premium Goes

Plan een gratis rondleiding

Train vanuit huis met Les Mills On Demand

  • Sport waar en wanneer je maar wilt
  • Blijf fit en gezond
  • Geschikt voor iedereen
Ga meteen aan de slag!
Zoek andere locatie

De overheid heeft op 06-05-2020 besloten om de corona maatregelen te verlengen voor de sportclubs. Fitland Premium Goes is in verband met deze maatregelen gesloten tot 1 september 2020.

Fitland Premium Goes is de eerste ‘Premium’ locatie van Fitland in Nederland.

Bij Fitland Premium Goes geloven wij in échte begeleiding aan de hand van de meest geavanceerde manier van trainen in deze huidige markt. De Milon Cirkel. Fitland Premium is een ‘Milon only’ club en biedt volledige en constante begeleiding aan tijdens en rond jouw training, volledig gefocust op jouw persoonlijke doelstellingen. Naast de algemene training bieden wij ook voedingsbegeleiding op maat en extra begeleiding bij blessures/klachten/aandoeningen aan.

Bij Fitland Premium werken we volgens een standaard periodisering en afspraken systeem die op alle sporters en doelstellingen van toepassing is. Hierdoor blijven we grip houden op je doelstelling en kunnen onze professionele instructeurs je zo goed mogelijk begeleiden. Geregeld check-ups, tussenmetingen en evaluaties zorgen ervoor dat jij weet waar je aan toe bent!

Lees meer minder

Faciliteiten

Groepslessen in Premium Goes

  • Legenda studio's:

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief