Groepslessen in Zwolle Stadion

  • Legenda studio's:

Tevredenheid over Fitland

Laat weten wat je van ons vindt
8,6

Dit cijfer is gebaseerd op de beoordeling van onze leden, die hun ervaring hebben gedeeld.


Wat onze leden over Fitland Zwolle Stadion zeggen

10

Anoniem

Professionele begeleiding

9

Peter

9

8

Leon

ik zie zelf in de zaal regelmatig mensen een oefening verkeerd uitvoeren en daar lopen niet echt mensen voor rond, wat ik wel goed zou vinden. Als je het zelf vraag is er altijd bereidheid om te adviseren, dus het is zeker ook een verantwoordelijkheid die mensen zelf hebben... Daarnaast mensen wijzen dat ze hun spullen opruimen na gebruik, mag ook wel meer op gewezen worden. Sommige mensen zijn daarin niet opgevoed helaas en als ik er iets van zeg (wat ik wel doe) wordt dat niet gemakkelijk geaccepteerd. Als trainer of toezichthouder heb je die status wel...

8

gezelligheid staat voorop .

8

De kort L

Een dikke 8

9

Idse

Prima begeleiding , fijne sfeer

8

Roel

Het is top dat de sauna er bij is en dat deze de gehele dag aanstaat. Erg veel leden zien de sauna ook als de belangrijkste reden om lid te blijven, de concurrentie is verder groot immers. En er komt nog een hele grote locatie bij van Big Gym dit jaar. Mooi dat saunagangers nu ook de slippes meer buiten laten staan. Sommigen doen dat nog steeds niet. Gisteren kreeg ik nog te horen in de sauna dat het beter zou zijn dat er een mail uitging vanuit Fitland voor de saunagangers, met de melding dat flesjes en slippers niet in de sauna mogen. Net als in sauna's dat overal normaal is. Wellicht zinvol om de reden te vermelden: bij warmte komen giftige stoffen uit de weekmakers vrij. Dus vervuil je de binnenlucht in de sauan met deze vrijkomende gifstoffen. Dat wil niemand, dus mooi buiten laten die slippers en flesjes. Zie ook https://www.ntvg.nl/artikelen/nieuws/waarschuwing-voor-populaire-teenslippers/volledig.

10

nico schaart

voor mij helemaal top.

8

Anoniem

Vooral zo doorgaan!

10

Prettig

8

Maarten Schaapveld

Een prima gym. Ruim assortiment aan toestellen en een goede cross box. De verschillende ruimtes worden goed schoongehouden en de sfeer is goed.

9

Anoniem

Prettige trainers Persoonlijke trainingen en bodyjam 2 x per week!! Yeah

8

anoniem

tevreden

9

Kayleigh Heijman

Top groepslessen en begeleiding van de trainers!

7

Anouk De Vries

Goede, mooie, schone sportschool. Maar er is te weinig keus qua apparaten