Naar aanleiding van de verlenging van de lockdown vinden wij het gepast om jullie de mogelijkheid te geven de compensatiekeuze opnieuw door te geven. We hebben op basis van jullie feedback ook een nieuwe optie toegevoegd. Je hebt de volgende keuzemogelijkheden voor de compensatie van jouw abonnement:

  1. Ik wil heel graag de club / het sportcentrum voor 100% steunen en wil dus geen compensatie.
  2. Ik wil de club / het sportcentrum steunen en blijf 50% van het reguliere abonnementstarief betalen. Dit gaat in vanaf het moment dat het sportcentrum weer open mag.
  3. Ik wil mijn teveel betaalde contributie als korting verrekend krijgen over de komende 6 maanden. Je betaalt dan gedurende 6 maanden een lagere contributie. Dit gaat in vanaf het moment dat het sportcentrum weer open mag.
  4. Ik wil een voucher ontvangen met het tegoed van de sluitingsperiode die ik aan een dierbare kan schenken die nog geen lid is van de club.

Let op! De keuze die je eerder door hebt gegeven komt te vervallen.

Als je als lid besluit om de club voor 100% te blijven steunen maak je iedere dag kans op leuke prijzen en bieden wij vanaf maandag 18 januari online coaching, buitensport (dit geldt enkel voor de Fitland clubs), voedingsadvies en live groepslessen (dit geldt enkel voor Sportcentrum van Unen) aan.

 

 

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief