Update 30-11-2021


 

Yes we mogen open blijven!

 

 

 

Aangepaste openingstijden:
Gedurende de (aangepaste) openingstijden kan jij trainen op onze club! 

 

Het nieuwe rooster houd in dat je van 06:00 tot 17:00 zoals gebruikelijk kunt sporten. 

 

Extra groepslessen Fitland XL:
Tijdens de aangepaste openingstijden zullen wij eerder opengaan en gaan wij gedurende dag extra groepslessen aanbieden, zodat eenieder zijn of haar favoriete les gewoon kan blijven volgen. 
Onze actuele openingstijden en lessen zijn op de website te vinden. Ben je voor vijf uur niet in de gelegenheid om te komen sporten?

Dan ben je nog steeds van harte welkom in een van onze live-stream lessen.
Deze vinden iedere avond plaats van 19:30u tot 20:30u en zijn te volgen via facebook.

 

Online lessen: 
De online lessen zijn tevens gratis beschikbaar, je dient alleen een account aan te maken als je deze nog niet hebt en deze te koppelen aan het tijdelijk gratis membership. Vervolgens kun je alle lessen naar keuze online volgen. Regelmatig zullen er nieuwe lessen worden toegevoegd.
Een account aanmaken kan via de link in de mail die zojuist naar alle leden verstuurd is.

 

Blijf in beweging en pas goed op jezelf en elkaar.
Meer bewegen is minder zorg(en),

 

Sportieve groet,
Team Fitland Team

 

Update 14-09-2021


Beste leden,

Vanaf volgende week is het weer mogelijk om vaker te komen sporten! We mogen inmiddels alweer een tijdje binnen sporten en we hebben goed nieuws gekregen omtrent de maatregelen. Wat betekent dit voor jou?

Vanaf 25 september zal de 1,5 meter maatregel vervallen en is het niet meer verplicht om afstand te houden. Alle fitnessapparatuur mag weer gebruikt worden en er is geen limiet meer voor de groepslessen, je kunt dus ook weer gezellig met meerdere mensen trainen!

Uiteraard heb je voor het sporten geen coronatoegangsbewijs nodig, het is ook nog steeds mogelijk om te genieten van een drankje of een hapje in de sportsbar zonder toegangsbewijs. Zorg ervoor dat je je sportactiviteiten reserveert via de reserveringslink, je kunt vanaf nu 7 sportactiviteiten vooruit plannen, zodat er altijd een plek is om te reserveren! Heb je klachten? Dan verwachten we natuurlijk nog steeds dat je thuis blijft.

Wat zijn we ontzettend blij met dit nieuws! Je kunt weer gezellig samen trainen en elkaar motiveren om het beste uit jezelf te halen. Wie daag jij uit om samen met jou te gaan trainen?

Neem van 17 t/m 26 september gratis iemand mee naar de sportclub!
Inspireer Nederland meer te bewegen en neem iemand mee die van 17 t/m 26 september gratis mag komen sporten bij Fitland. Wie wil jij een hart onder de riem steken en laten zien dat jij zijn of haar gezondheid belangrijk vindt? Geef iemand op bij de receptie en daag hem of jaar uit om te ontdekken wat sport met je doet!

Tot snel in de club!

Met sportieve groet,

Het Fitland team

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief