Op zoek naar een dosis power en motivatie? CrossBox is het antwoord! Gewichtheffen, atletiek en gymnastiek gecombineerd. Je traint je hele lichaam in één workout. Machines? Nauwelijks. Alledaagse handelingen met een hoge intensiteit. Daag jezelf nu uit met een gratis proefles bij Fitland!

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis proefles

Wat is Crossbox in Den Bosch?

Je duwt, je trekt, je tilt en je klimt. En nog veel rennen. CrossBox in Den Bosch bij Fitland combineert iedere les andere alledaagse handelingen. Iedere les is dus anders. Iedere les is een nieuwe uitdaging. Iedere les ga je als het goed is met spierpijn de deur uit.

Het resultaat?

Je wordt fitter. Je hele lichaam wordt flexibeler en sterker. Door de intensieve beweging kan dat ook niet anders. Ook merk je:

  • Betere conditie
  • Meer eten zonder aan te komen
  • Gebalanceerd lichaam (kracht en verhoudingen)
  • Mentale en lichamelijk grenzen verleggen
  • Betere kennis van oefeningen en lichaam
     

Crossbox bij Fitland

Voor wie?
CrossBox is intens. Toch kan iedereen meedoen. De oefeningen worden aangepast aan wat jij aan kan. Je zal jezelf wel moeten pushen. Met de hulp van de instructeur natuurlijk. De weerstand en intensiteit wordt per persoon bepaald. Zo sport iedereen bij CrossBox in Den Bosch bij Fitland op hun eigen niveau.

De les
De les bestaat uit drie delen. De warming up, Skill en Workout of the Day. Bij Skill leer je waarom en hoe je de oefening doet. Na de warming up volgt de WOD: Workout of the Day. Hierin wordt je gepusht door opgeleide instructeurs om jouw grenzen op te zoeken. Mentaal en fysiek. Kijk op het rooster voor de lestijden!

Je moet een basiscursus volgen voor de WOD. Zo leer je de technieken en filosofie achter CrossBox in Den Bosch bij Fitland. Drie keer 60 minuten. Daarna kun je mee doen aan de WOD’s!

Wat draag je?
Laat zware en lompe kleding maar thuis. Draag kleding die met je meebeweegt en niet in de weg gaat zitten. Voor de vrouwen is een sportbeha zeker aan te raden.

Combineer het met
Een krachtige sport zoals CrossBox is goed te combineren met een rustige sport. Creëer balans met Yoga of Bodybalance.

Daag jezelf uit. Vraag een gratis proefles aan bij Fitland.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief