Ben jij op zoek naar een power workout? CrossBox combineert net zoals CrossFit gewichtheffen, atletiek en gymnastiek. CrossBox of CrossFit in Haarlem bij Fitland is voor iedereen! Er zijn speciale lessen voor kinderen en masters (60+). Probeer het nu gratis met een gratis proefles!

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis proefles

Wat is CrossBox of CrossFit in Haarlem?

Verbeter jouw conditie, kracht en flexibiliteit. Allemaal met een training waarin heel je lichaam aan bod komt. Je wordt uitgedaagd en gemotiveerd om het meeste uit de training te halen. Duwen, trekken, tillen, klimmen, rennen. De oefeningen worden aangepast op jouw lichaam, leeftijd en ervaring.

Het resultaat

De intensieve beweging levert natuurlijk goede resultaten:

  • Je wordt sterker
  • Je krijgt een beter uithoudingsvermogen
  • Je krijgt meer balans en flexibiliteit
  • Je leert je eigen lichaam beter kennen

CrossBox bij Fitland

Voor wie
CrossBox of CrossFit in Haarlem is bij Fitland dus voor iedereen. Alle leden voeren dezelfde oefeningen uit. Maar hoe intens en met hoeveel weerstand wordt bepaald aan de hand van jouw lichaam. Daarnaast zijn er speciale lessen voor kinderen van 7 tot 210, kinderen van 11 tot 15 en 60-plussers. Iedereen krijgt een workout op niveau!

De les
Alle lessen duren een uur. Precies genoeg tijd om jezelf uit te dagen. In de speciale CrossBox, geoptimaliseerd met alle benodigdheden en motivatiekreten, ondersteunt de opgeleide instructeur bij de oefeningen. Alledaagse bewegingen, met hogere intensiteit en weerstand. Iedere training bestaat uit drie onderdelen: skills (technisch deel over de oefeningen), warming up en Workout of the Day (WOD). Kijk voor de tijden op het rooster! Voordat je mee kan doen aan de WOD, moet je een cursus volgen. De basiscursus is drie keer zestig minuten. Daarin leer je alles wat je nodig hebt voor de WOD: de techniek achter de bewegingen en de filosofie achter CrossBox of CrossFit in Haarlem bij Fitland.

Wat doe je aan
Kies kleren die het bewegen niet belemmeren. Gewone sportkleding kan prima gedragen worden! Eventueel van dry-fit materialen. Voor de dames: wij raden een sportbeha aan.

Combineer CrossBox met
CrossBox is een echte power workout. Voor de juiste balans combineer je het met Pilates of Yoga. Nieuwsgierig geworden naar die power workout? Probeer CrossBox of CrossFit in Haarlem een keer zelf met een gratis proefles!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief