Zoek jouw fysieke en mentale limieten op. Iedere les opnieuw. Push jezelf met CrossBox. Train je hele lichaam. Verbeter jouw conditie, kracht en coördinatie. Nieuwsgierig geworden? Probeer het met een gratis proefles bij Fitland.

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis proefles

Wat is Crossbox in Kampen?

Crossbox in Kampen combineert gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Toch implementeert het bewegingen uit het dagelijks leven. Denk aan duwen, trekken, tillen, rennen, klimmen, springen. De moeilijkheidsgraad ligt alleen hoger, door toegenomen intensiteit en weerstand. De oefeningen zijn iedere les anders. Daardoor is het elke keer weer een uitdaging. Op woensdagen wordt er een les gegeven speciaal voor 60-plussers.

Het resultaat?

Je beweegt intensief en pusht jouw lichaam iedere training tot de grens. Natuurlijk geeft dat goede resultaten.

  • Je wordt sterker
  • Je krijgt een beter uithoudingsvermogen
  • Je krijgt meer balans en flexibiliteit
  • Je kan meer eten zonder bij te komen
  • Je leert je eigen lichaam beter kennen
     

Crossbox bij Fitland 

Voor wie
De intensiteit van de alledaagse oefeningen wordt per individu aangepast. Net zoals de weerstand. Zo krijgt ieder persoon in de les een training op maat. En is het dus nooit meer dan jij aankan. Maar je doet wel mee aan een CrossBox training om uitgedaagd te worden. Iedere woensdag is er een les speciaal voor mensen ouder dan 60.

De les
Je wordt natuurlijk niet zomaar in het diepe gegooid. De opgeleide instructeur begint de les met een warming up. Daarna volgt het Skills-gedeelte. Daarin krijg jij de kennis die je nodig hebt om de oefeningen goed uit te voeren. Dan volgt de WOD: Workout of the Day, de intensieve training. De tijden staan op het lesrooster.

Voor je mee mag doen aan de WOD, volg je een basiscursus van drie keer een uur. Daarin leer je de technieken om de bewegingen goed uit te voeren. Ook duik je de filosofie van CrossBox in Kampen bij Fitland in.

Wat doe je aan
Gemakkelijk zittende sportkleding. Je wilt niet dat de kleding in de weg zit. Een sportbeha is voor de dames aan te raden.

Combineer CrossBox eens met
Combineer CrossBox eens met een heel ander soort sport: yoga. Vooral Hatha Yoga is een mooie aanvulling.

Nieuwsgierig naar de power workout? Begin bij Fitland met een gratis proefles!

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief