Op zoek naar een intensieve workout waar je u tegen zegt? CrossBox is het antwoord! Het combineert gymnastiek, atletiek en gewichtheffen. Met functionele bewegingen train je heel je lichaam. Haal het maximale uit jezelf. Probeer CrossBox met de gratis proefles bij Fitland!

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis proefles

Wat is Crossbox in Lelystad?

Functionele bewegingen worden gecombineerd met hoge intensiteit en variatie. Tillen, duwen, trekken, klimmen, rennen. Je gebruikt kettlebells, barbells, touwen en meer. Alles is erop gericht om jouw hele lichaam te trainen. Iedere les worden de oefeningen veranderd. Die variatie zorgt ervoor dat iedere les een uitdaging is.

Het resultaat?

Intensief met hoge weerstand bewegen? Natuurlijk word je fitter. Je pusht jezelf, lichamelijk en mentaal. Ook merk je:

  • Hogere conditie en snelheid
  • Betere balans en wendbaarheid
  • Meer kracht en power
  • Beter inzicht in jouw lichaam en grenzen
     

Crossbox bij Fitland

Voor wie
Iedere deelnemer moet dezelfde oefeningen uitvoeren, mits lichamelijk mogelijk. De intensiteit en de weerstand van de beweging wordt bepaald per individu. Zo zit iedereen aan het eind van de les aan zijn of haar max. Mensen met ieder niveau kunnen dus meedoen.

De les
In een uur wordt jij zoveel mogelijk gepusht. Opgeleide docenten zorgen voor kennis, ondersteuning en motivatie. In een les CrossBox in Lelystad krijg je een warming up, uitleg van de bewegingen (Skill) en de WOD. Dat staat voor Workout of the Day. Tijdens de WOD wordt je dus gepusht om jezelf uit te dagen. Check de tijden op het rooster!

Voor de WOD moet je een basiscursus afronden. Drie keer 60 minuten. Daar leer je de technieken achter de meest voorkomende bewegingen van CrossBox in Lelystad.

Kleding
Draag fijn zittende sportkleding. Sneldrogende materiaal kan fijn zijn. Je zal het warm genoeg krijgen tijdens de WOD. Voor de dames: een sportbeha is aan te raden.

Combineer met
Intensieve bewegingen combineren goed met rustige bewegingen. Combineer CrossBox daarom met een rustige sport. Yoga zou goed combineren met CrossBox in Lelystad.

Daag jezelf uit. Begin jouw CrossBox reis in Lelystad met een gratis proefles bij Fitland.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief