Crossbox: dé power workout. Crossbox in Meppel combineert alledaagse handelingen om je hele lichaam te trainen. Het is niet gericht op één onderdeel. Zo groeit je hele lichaam gebalanceerd. Daag jezelf uit met een proefles bij Fitland, vrijblijvend en gratis.

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis proefles

Wat is Crossbox in Meppel?

Duwen, trekken, springen, rennen, klimmen. Je voert alledaagse bewegingen uit met hoge weerstand en intensiteit. Daarbij gebruik je kettlebells, touwen, bumper plates en meer. Je wordt gepusht om jouw lichaam uit te dagen. iedere les weer. De lessen bestaan namelijk iedere keer uit een andere set oefeningen. Zo krijg je nooit het gevoel dat je weer hetzelfde aan het doen bent.

Het resultaat

Je beweegt intensief. Natuurlijk geeft dat goede resultaten. Met Crossbox in Meppel wordt jouw hele lichaam fitter. Ook mentaal merk je voordelen.

  • Je krijgt een betere conditie en snelheid
  • Je wordt sterker en krijgt meer power
  • Je wordt wendbaarder en bent meer in balans
  • Je leert jouw eigen lichaam beter kennen
     

Crossbox bij Fitland

Voor wie
Crossbox is intensief. Bang dat je het niet aankan? Iedereen doet dezelfde alledaagse bewegingen. De intensiteit en weerstand verschilt echter per individu. Als je een oefening niet kan vanwege lichamelijke klachten wordt er gezocht naar een alternatief. Iedereen traint op het niveau dat bij hen past. Ondanks dat het een groepsles is, krijg je dus een training op maat.

De les
De Crossbox in Meppel is gehuisvestigd in een grote loods. Compleet met alle apparatuur en de juiste sfeer. Je kan kiezen uit een Skill les of een WOD. In de Skill les ga je in een half uur dieper in op de technieken achter de oefeningen.

De WOD les van een uur bestaat uit drie delen. Na de opwarming vertelt de opgeleide instructeur hoe je de oefeningen moet doen. Ook geeft hij of zij steun en motivatie tijdens de WOD: Workout of the Day. Tijdens de WOD ga jij de uitdaging met jezelf aan om jouw lichamelijke en mentale grenzen op te zoeken. Check het rooster voor de tijden en lessen!

Om blessures en klachten te voorkomen moet iedereen eerst een basiscursus afronden. Je leert de technieken achter de bewegingen. Ook krijg je een stoomcursus van de filosofie van CrossBox in Meppel. De cursus duurt drie keer een uur.

Wat draag je?
Het is een intensieve sport. Je zal het dus warm krijgen tijdens de trainingen. Kleding van sneldrogend materiaal kan daarom fijn zijn. Een sportbeha is ook zeker een aanrader voor de dames.

Combineer Crossbox met
Voor de juiste balans combineer je Crossbox juist met een sportvorm die wat rustiger is. Bodybalance of Yoga bijvoorbeeld. Run is ook een mooie aanvulling.

Daag jij jezelf graag uit? Houd je wel een beetje van spierpijn? Ontdek Crossbox in Meppel met een gratis proefles bij Fitland.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief