Train je complete lichaam intensief met CrossBox. Combineer gewichtheffen, gymnastiek en atletiek. Wil jij zo snel mogelijk gezond en fit worden? Ga de uitdaging met jezelf aan. Iedere les opnieuw. Begin met een gratis Crossbox proefles!

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis proefles

Wat is Crossbox Utrecht?

Met de opeenvolgende oefeningen train je je hele lichaam. Het draait niet om één specifiek onderdeel. De oefeningen bestaan uit duwen, trekken, tillen en springen. En dan nog veel rennen. De combinatie van oefeningen is nooit hetzelfde. Iedere les is dus even uitdagend. Bij CrossBox in Utrecht doet iedereen dezelfde oefeningen. En toch is het een training op maat. De intensiteit en weerstand wordt namelijk op jouw lichaam aangepast. CrossBox laat je jouw grenzen opzoeken.

Het resultaat?

De resultaten zijn eigenlijk niet verrassend. De oefeningen en hoge intensiteit: dat kan alleen maar verbluffende resultaten geven. Je wordt algemeen fitter. Zowel sterker als sneller én leniger. Daarnaast ervaar je:

  • Meer uithoudingsvermogen
  • Je kan meer eten zonder aan te komen
  • Je krijgt een gebalanceerd lichaam (kracht en verhoudingen)
  • Je verlegt mentale en lichamelijk grenzen
  • Je krijgt meer kennis en bewustwording van de oefeningen en jouw lichaam
     

Crossbox bij Fitland

Voor wie?
CrossBox is voor iedereen. Het is een training op maat, met het doel om jou te pushen. Omdat de CrossBox onderdeel is van de fitnessruimte, kun je er gemakkelijk gebruik van maken. Natuurlijk altijd onder toezicht van instructeurs. Iedereen krijgt een workout op niveau. CrossBox is bij Fitland gekoppeld aan het fitnesscentrum. Zo wordt er specifiek gekeken naar wat jij aan kan. Er wordt gekeken naar blessures en, nog belangrijker, het vermijden ervan.

De les
In een uur push je alle energie eruit. De les bestaat uit drie onderdelen: warming up, skills en WOD. Je begint met een warming up en een technisch deel waarin je de bewegingen leert. Daarna volgt de intensieve workout: WOD (Workout of the Day). Check voor de tijden het lesrooster!

Voor dat je deel mag nemen aan de WOD, moet je een basiscursus hebben afgerond. In 3 keer 60 minuten wordt je klaargestoomd voor de WOD’s. Je leert de gedachte en techniek achter CrossBox.

Wat doe je aan?
Wil je niet teruggehouden worden door je kleding? Dan is flexibele kleding is een must. Vaak vinden deelnemers daarom een korte broek het fijnst. Ook omdat je het warm genoeg gaat krijgen tijdens de les. Een shirt van vochtopnemende stof is aan te raden. En voor de dames een goede sportbeha!

Combineer CrossBox met...
Door de hoge intensiteit is CrossBox in Utrecht goed te combineren met Yoga of Pilates. Dat zijn rustigere vormen van sport.

Probeer CrossBox met een gratis proefles bij Fitland. Kan jij de uitdaging aan?

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief