De power workout: CrossBox. Iedere les daag je jezelf uit. Je traint je hele lichaam met alledaagse handelingen. Rennen, duwen, tillen: met een wat hogere intensiteit dan normaal. Durf jij de uitdaging aan? Probeer CrossBox met een gratis proefles bij Fitland.

Meer energie en kracht

  • Duwen, trekken, tillen en springen
  • Uitdagend, verrassend en intensief
  • Verleg je mentale en fysieke grenzen
Gratis proefles

Wat is Crossbox Zwolle?

Wil jij zo snel mogelijk gezond en fit worden? CrossBox in Zwolle combineert olympisch gewichtheffen met gymnastiek en atletiek. Eén workout waarin je je hele lichaam traint dus. Je gebruikt kettlebells, bumper plates en touwen. Iedere les bestaat uit een andere combinatie van oefeningen. Iedere les is dus een nieuwe uitdaging!

Het resultaat?

Met CrossBox word je sterker, sneller én leniger. Eigenlijk niet verrassend. Je traint je hele lichaam terwijl je intensief beweegt. Ook merk je:

  • Een verbeterde conditie
  • Je kan meer eten zonder aan te komen
  • Je krijgt een gebalanceerd lichaam (kracht en verhoudingen)
  • Je verlegt mentale en lichamelijk grenzen
  • Je krijgt meer kennis en bewustwording van de oefeningen en jouw lichaam

Crossbox in Zwolle bij Fitland

Voor wie?
Iedereen kan meedoen aan CrossBox in Zwolle. De oefeningen zijn voor iedereen hetzelfde. De weerstand en intensiteit van de oefeningen worden per persoon aangepast. Zo krijgt iedereen een workout op maat voor zijn of haar niveau. Je wordt gemotiveerd om jezelf te pushen en jouw grenzen op te zoeken.

De les
In een uur word jij gepusht om jezelf zo veel mogelijk uit te dagen. Zowel fysiek als mentaal. Een gecertificeerde instructeur zorgt voor de kennis van de technieken achter de oefeningen. En genoeg motivatie natuurlijk. Je kunt CrossBox volgen in de vestiging Zwolle Stadion. De CrossBox is uitgerust met alles wat je tijdens de lessen nodig kan hebben. De lessen bestaan uit drie onderdelen. Na de warming up volgt een klein deel over de techniek van de oefeningen. Daarna volgt de WOD: Workout of the Day. De intensieve training dus. Check het lesrooster voor de tijden!

Voor je mee mag doen met de WOD’s moet je een basiscursus gevolgd hebben. Je leert de technieken en filosofie van CrossBox. De cursus duurt 3 keer 60 minuten. Daarna ben je klaar voor de WOD!

Wat doe je aan?
Flexibele en comfortabele kleren. Je gaat het warm krijgen tijdens de workout. Daarom hebben korte broeken vaak de voorkeur. Het is vooral belangrijk dat de kleding je niet in de weg gaat zitten. Dry-fit materialen zijn eventueel fijn. Voor de dames: een sportbeha is zeker aan te raden!

Gecombineerd met
CrossBox in Zwolle is een echte power workout. Combineer het daarom met een rustigere vorm van sport. Zowel Yoga als Bodybalance zouden mooie aanvullingen zijn.

Benieuwd of jij de uitdaging aan kan? Probeer CrossBox bij Fitland met een gratis proefles!

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief