FITNESS EINDHOVEN – ÉCHTE BEGELEIDING

Bij fitness Eindhoven geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Faciliteiten fitness Eindhoven

De sportschool in Eindhoven bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningzaal, een judo/conditiezaal, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, gescheiden kleedruimtes, een gezellige brasserie met een uitgebreide kaart en een ruimte voor de fysiotherapeut. Daarnaast beschikt Fitland Eindhoven Olympia over een uitgebreide luxe spa met onder andere 2 sauna cabines, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een rustruimte.

Bereikbaarheid

Fitland Eindhoven Olympia is een gevestigde naam in Eindhoven. De sportschool is gelegen in het grootste sportpark van Eindhoven en zeer goed bereikbaar vanaf de snelweg. Al jaren staat Fitland in Eindhoven bekend als de expert in fitness en ontspanning.

Fitness | Groepslessen | Spa

Sportschool Eindhoven

Vijfkamplaan 8
5624 EB Eindhoven
(040) 242 11 55
olympia@fitland.nl

Kijk voor actuele openingstijden op het lesrooster.

Gesloten op:
Nieuwjaarsdag
1e paasdag
Koningsdag
1e pinksterdag
Kerstavond
1e kerstdag
2e kerstdag
Oudjaarsavond

Aangepast rooster:
2e paasdag
2e pinksterdag
Hemelvaartsdag

Harold van Vijfeijken

Vestigingsmanager Fitland Eindhoven.

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond Fitland Eindhoven. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Fitland Real Fitness Eindhoven | Vijfkamplaan 8 | 5624 EB Eindhoven | (040) 242 11 55 | olympia@fitland.nl