FITNESS DEN BOSCH – ÉCHTE BEGELEIDING

Bij sportschool Den Bosch geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Faciliteiten sportschool Den Bosch

De sportschool in Den Bosch bestaat uit een grote groepsleszaal met spinning, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, een uitdagende CrossBox, een dojo, een grote gymzaal, gescheiden kleedruimtes met sauna, een erg gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. De vrije fitnessruimte van Fitland Den Bosch maakt het fitnesscentrum uniek. De combinatie van de kleurrijke, toegankelijke Real Fitness Circuit Training Zone en de ruige CrossBox zorgen ervoor dat zowel de beginnende als ervaren sporter zich thuis voelt in deze functionele trainingsruimte.

Bereikbaarheid

Fitland Den Bosch is gelegen op industrieterrein de Rietvelden aan de rand van de stad en is makkelijk bereikbaar vanuit het centrum en via de A59. De sportschool is gevestigd aan Hedikhuizerweg 15. Sporten Den Bosch? In ons pand zit onder andere een CrossBox en een fysiotherapeut gevestigd.

Fitness | CrossBox | Yoga | Groepslessen | Sauna

Sportschool Den Bosch

Hedikhuizerweg 15
5222 BC Den Bosch
(073) 623 28 85
denbosch@fitland.nl

Kijk voor actuele openingstijden op het lesrooster.

Gesloten op:
1e kerstdag
Nieuwjaarsdag
Carnavalszondag
Carnavalsmaandag
1e paasdag
1e pinksterdag
Koningsdag

Aangepast rooster:
2e kerstdag
Oudjaarsdag
2e paasdag
Hemelvaartsdag
2e pinksterdag

Vestigingsmanager

Tim van Lent is vestigingsmanager van Fitland Den Bosch. Bij Fitland Den Bosch werken we samen aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding.

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond Fitland Den Bosch. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Hedikhuizerweg 15 | 5222 BC Den Bosch | (073) 623 28 85 | denbosch@fitland.nl