Fitland Real Fitness Deventer

Sportschool Deventer voor professionele fitness en begeleid trainen. Ons team van opgeleide instructeurs staat 7 dagen per week voor je klaar. Jouw trainingsdoel staat bij ons centraal en met onze unieke Real Fitness Journeys (functioneel trainen) begeleiden we jou hierbij. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde instructeurs staan voor je klaar om alles uit je training te halen wat erin zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen zijn altijd bij de prijs inbegrepen.

Faciliteiten sportschool Deventer

De sportschool in Deventer bestaat uit grote groepsleszalen, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, mooie kleedruimtes, een gezellige lounge en een ruimte voor de fysiotherapeut. Ook beschikt Fitland Deventer, naast een busstation voor de deur en een treinstation op loopafstand, over ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het fitnesscentrum gefaciliteerd met een fantastische spa. Deze spa bestaat onder andere uit een Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een heerlijk bubbelbad. Inspanning en ontspanning gaan dus hand in hand bij Fitland Deventer.

Bereikbaarheid

Aan de rand van Deventer in Colmschate is Fitland- Real Fitness Deventer gevestigd. De sportschool is gevestigd op de Smeenkhof 10 en deze straat is direct verbonden met de Holterweg. Via deze provinciale weg is dit prachtige fitness centrum dus perfect te bereiken vanuit onder andere Bathmen, Holten en Okkenbroek.

Fitness | Yoga | Groepslessen | Spa

Sportschool Deventer

Smeenkhof 10
7429 AX Deventer
(0570) 65 57 55
deventer@fitland.nl

Raymond Langes

Vestigingsmanager Fitland Deventer.

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond Fitland Deventer. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Fitland Real Fitness Deventer | Smeenkhof 10 | 7429 AX Deventer | (0570) 65 57 55 | deventer@fitland.nl