FITNESS DEVENTER – ÉCHTE BEGELEIDING

Bij sportschool Deventer geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Faciliteiten sportschool Deventer

De sportschool in Deventer bestaat uit grote groepsleszalen, een spinningruimte, een zeer ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, mooie kleedruimtes, een gezellige lounge en een ruimte voor de fysiotherapeut. Ook beschikt Fitland Deventer, naast een busstation voor de deur en een treinstation op loopafstand, over ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Daarnaast is het fitnesscentrum gefaciliteerd met een fantastische spa. Deze spa bestaat onder andere uit een Finse sauna, een Turks stoombad, een infrarood sauna en een heerlijk bubbelbad. Inspanning en ontspanning gaan dus hand in hand bij Fitland Deventer.

Bereikbaarheid

Aan de rand van Deventer in Colmschate is Fitland- Real Fitness Deventer gevestigd. De sportschool is gevestigd op de Smeenkhof 10 en deze straat is direct verbonden met de Holterweg. Via deze provinciale weg is dit prachtige fitness centrum dus perfect te bereiken vanuit onder andere Bathmen, Holten en Okkenbroek.

Fitness | Yoga | Groepslessen | Spa

Sportschool Deventer

Smeenkhof 10
7429 AX Deventer
(0570) 65 57 55
deventer@fitland.nl

Kijk voor actuele openingstijden op het lesrooster.

Gesloten op:
Nieuwjaarsdag
1e paasdag
1e pinksterdag
1e kerstdag

Aangepast rooster:
2e paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
Bevrijdingsdag
2e pinksterdag
Kerstavond
2e kerstdag
Oudjaarsdag

Vestigingsmanager

Raymond Langes is vestigingsmanager van Fitland Deventer. Bij Fitland Deventer werken we samen aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding.

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond Fitland Deventer. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Fitland Real Fitness Deventer | Smeenkhof 10 | 7429 AX Deventer | (0570) 65 57 55 | deventer@fitland.nl