FITNESS HOOGVLIET – ÉCHTE BEGELEIDING

Bij sportschool Hoogvliet geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Faciliteiten sportschool Hoogvliet

De sportschool in Hoogvliet bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningruimte, een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, gescheiden kleedruimtes met sauna, een erg gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. De vrije fitnessruimte van Fitland Hoogvliet maakt het fitnesscentrum uniek.

Bereikbaarheid

De gemoedelijke sportschool Fitland – Real Fitness Hoogvliet is gevestigd aan Marthalaan 16 in Hoogvliet. De sportschool is gelegen nabij Winkelcentrum Binnenban en heeft ruim voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur. In het pand van Fitland Hoogvliet huist tevens een groot paramedisch centrum.

Fitness | Groepslessen | Sauna

Sportschool Hoogvliet

Marthalaan 16
3194 EH Hoogvliet
(010) 438 04 55
hoogvliet@fitland.nl

Kijk voor actuele openingstijden op het lesrooster.

Gesloten op:
Nieuwjaarsdag
1e paasdag
1e pinksterdag
1e kerstdag

Aangepast rooster:
Kerstavond
2e kerstdag
Oudjaarsdag
2e paasdag
Koningsdag
Hemelvaartsdag
2e pinksterdag

Vestigingsmanager

Lisa Smit is vestigingsmanager van Fitland Hoogvliet. Bij Fitland Hoogvliet werken we samen aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding.

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!

Fitland Real Fitness Hoogvliet |Marthalaan 16 | 3194 EH Hoogvliet | (010) 438 04 55  | hoogvliet@fitland.nl