Op zoek naar een nieuwe power workout? Probeer eens yoga! Je traint alle spieren in je lichaam. Daarnaast werk je ook naar aan je flexibiliteit, balans en mentale staat. Ontdek yoga in Leeuwarden bij Fitland met een gratis proefles!

Type Yoga in Leeuwarden

Ervaar Power Yoga in Leeuwarden. Een krachtige yoga vorm, vooral gericht op het lichamelijke deel van yoga. De meditatieve houdingen en oefeningen worden in hoge intensiteit gedaan. Aan het eind van de power yoga les heb je alle spieren in jouw lichaam getraind. Het is een echte workout! Zo voelt het dus ook.

Het resultaat?

Yoga is een ander type workout met verrassende resultaten. Je wordt flexibeler én ontspant. Meer het levert nog veel meer:

 • minder stress en meer energie
 • minder kans op zoals blessures of rugklachten
 • betere balans en houding
 • lagere bloeddruk
 • meer mentale rust
 • Yoga in Leeuwarden bij Fitland

  Voor wie
  Iedereen kan meedoen aan yoga in Leeuwarden bij Fitland. Ervaren en onervaren yogi’s zijn welkom. Je leert de houdingen tijdens de yoga lessen. En je lichaam wordt per les flexibeler. Dat hoef je dus nog niet te zijn voordat je met yoga begint.

  De les
  De lessen worden gegeven in de speciale Yoga Studio. In een uur sport je alle energie eruit. Gecertificeerde docenten lopen rond voor de benodigde kennis van de technieken achter de houding. Zo leer jij de houding goed aan. Kijk op het lesrooster voor de tijden!

  Wat doe je aan?
  Probeer ritsen en te strakke kleding te vermijden. Draag vooral wat je comfortabel vindt. Een sportbroek en -top kan dus prima gewoon gedragen worden. Eventueel een sportbeha voor de dames.

  Combineer yoga met
  Voor een gebalanceerd sportschema combineer je Power Yoga in Leeuwarden met een rustige sport vorm. Bodybalance zou bijvoorbeeld een goede aanvulling zijn.

  Nieuwsgierig geworden? Benieuwd of yoga bij jou past? Ontdek een nieuwe vorm van sporten. Probeer Power Yoga in Leeuwarden met een gratis proefles!