FITNESS Zwolle Stadion – ÉCHTE BEGELEIDING

Bij sportschool Zwolle Stadion geloven we in échte begeleiding. Samen werken we aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding. Met een training die op jouw lijf is geschreven, werken we gericht aan resultaat.

Faciliteiten sportschool Zwolle Stadion

De sportschool in Zwolle bestaat uit een grote groepsleszaal, een spinningruimte, een ruime fitness met een spetterende Real Fitness Circuit Training zone, een sfeervolle Body & Mind zaal, gescheiden kleedruimte, een erg gezellige bar en een ruimte voor de fysiotherapeut. Daarnaast beschikt het fitnesscentrum Fitland Zwolle Stadion over een fantastische spa met onder andere een sauna, een stoombad en voetenbaden. Zo kunt u zowel voor inspanning als ontspanning terecht bij Fitland Zwolle Stadion!

Bereikbaarheid

In het IJsseldelta Stadion (de thuishaven van PEC Zwolle) is Fitland Zwolle Stadion gevestigd. De mooie sportschool beschikt over zeer uitgebreide trainings- en spafaciliteiten en daarnaast ruim voldoende gratis parkeerplaatsen beschikbaar recht voor de deur.

Fitness | CrossBox | Yoga | Groepslessen | Spa

Sportschool Zwolle Stadion

Stadionplein 16
8025 CP Zwolle
(038) 455 09 66
zwolle.stadion@fitland.nl

Kijk voor actuele openingstijden op het lesrooster.

Gesloten op:
1e paasdag
1e pinksterdag
1e kerstdag
Nieuwjaarsdag

Aangepast rooster:
2e paasdag
2e pinksterdag
Koningsdag
Bevrijdingsdag
Hemelvaartsdag
Kerstavond
2e kerstdag
Oudjaarsdag

Vestigingsmanager

Richard Diender is vestigingsmanager van Fitland Zwolle Stadion. Bij Fitland Zwolle Stadion werken we samen aan jouw doel. Ons team van gemotiveerde instructeurs staat klaar met échte persoonlijke begeleiding.

Fitland Real Fitness Zwolle Stadion | Stadionplein 16 | 8025 CP Zwolle | (038) 455 09 66 | zwolle.stadion@fitland.nl

VOLG ONS OP FACEBOOK!

Als sportvriend blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rond Fitland Zwolle Stadion. Daarnaast profiteer je van de leukste fitness, food & health tips!