Op vroege leeftijd beginnen met sporten is belangrijk. Daarom heeft Fitland een speciaal jongerenlidmaatschap. Ben jij jonger dan 25 jaar? Ontvang meer dan 25% korting op een lidmaatschap bij Fitland! 

Your results

  • Persoonlijk plan
  • Echte begeleiding
  • Gericht resultaat
Meld je nu aan

Sport tot 1 oktober gratis

Schrijf je nu in

Plan een gratis rondleiding

Maak een afspraak

Waarom jongeren moeten sporten bij Fitland?

Fitness is de ideale sport voor jongeren. Het zorgt onder andere voor sterkere botten, minder overgewicht en ze krijgen er meer zelfvertrouwen door. Het lichaam is op jonge leeftijd nog volop in ontwikkeling, en daarom is het juist uitvoeren van de verschillende oefeningen extra belangrijk voor een veilige en verantwoorde training. Fitland is een sportschool die zich richt op échte kwalitatieve begeleiding. Wij vinden het belangrijk dat jongeren de juiste begeleiding krijgen van gecertificeerde trainers. 

Jongeren-1

Het jongeren lidmaatschap bij Fitland

Fitland heeft 2 soorten jongeren lidmaatschappen, namelijk RealFit Results en RealFit Flex. Het Realfit Results en Flex Jongeren lidmaatschap is af te sluiten door jongeren tussen 15 en 24 jaar. Met dit lidmaatschap kom jij sporten wanneer jij wil en hoe vaak jij wil. Het RealFit Results jongeren lidmaatschap heeft de looptijd van 1 jaar. Na dit jaar zal het lidmaatschap automatisch worden omgezet naar een maandelijks opzegbaar lidmaatschap. Het Realfit Flex jongeren lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. 

Jongeren-2

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief