Lukt het je (net) niet om je doelstelling te behalen? Heb je trainingsmotivatie en een stok achter de deur nodig maar zijn voedingsschema’s en lifestyle begeleiding je een stap te ver?  Dan is 1 op 1 training iets voor jou! Fitnesstrainers binnen Fitland met veel ervaring en een aantal aanvullende opleidingen geven 1 op 1 training op afspraak tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zij bepalen de inhoud van je training en motiveren je om net dat stapje extra te zetten!

In het kort

  • Meer motivatie
  • Persoonlijke begeleiding
  • Behaal je doelen
Meld je aan voor 1 op 1 training

Waarom 1 op 1 training bij Fitland?

Omdat wij jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vinden, begeleiden wij je graag bij het realiseren van jouw doelen. Dus of je nu wil beginnen met sporten, wil afvallen, sterker wil worden of sportgericht wil trainen, bij Fitland begeleiden we jou hierbij. Onze 1 op 1 trainingen geven jou net dat beetje extra motivatie om jouw doelen te behalen. Onze trainers hebben vergevorderde kennis op het gebied van het menselijk lichaam, trainingsleer, voeding en coaching. Zij zijn opgeleid door Fitland om samen met jou je doelstellingen te bepalen en ervoor te zorgen dat jij deze doelen ook kunt realiseren. 

 

 

1 op 1 training-1

Boek nu een proefles 1 op 1 training voor €15

Wil je graag nog wat meer informatie over onze 1 op 1 trainingen? Neem contact op met de trainers op jouw locatie voor meer informatie over 1 op 1 training en persoonlijke specialismes per trainer.

Ben jij ervan overtuigd dat 1 op 1 training echt iets voor jou is? Meld je dan nu aan.

 
1 op 1 training-2

Fitland clubs met 1 op 1 training

Doe gewoon een keertje mee!

Boek hier je dagpas

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief