Met de Les Mills CXWorx training boek je in slechts een half uur tijd al snelle resultaten. Aan de ene kant bouw je spierkracht op en aan de andere kant leer je jouw eigen lichaam kennen. Dit helpt bij het verbeteren van jouw houding en bij het voorkomen en herstellen van blessures. Door middel van verschillende krachtoefeningen met onder andere weerstandsbanden wint jouw lichaam aan functionele kracht. De training is vooral voordelig voor jouw buikspieren, billen en benen.

In het kort

  • Meer kracht
  • Meer spieren
  • Voel je betere houding en balans
Plan een gratis proefles

Waarom meedoen met CXWorx?

CXWorx is een stoere training, maar toch voor iedereen toegankelijk. De bewegingen zijn simpel en de trainers geven jou verschillende opties voor de gewichten. Onze trainers zijn opgeleid om les te geven in de Les Mills programma’s en helpen jou om de training tot het uiterste te optimaliseren. De techniek van de oefeningen is bij CXWorx erg belangrijk en de trainers zorgen ervoor dat je deze onder de knie krijgt. De spieren die getraind worden verbinden al jouw lichaamsdelen met elkaar. Het zijn belangrijke, centrale spieren zoals de romp en spieren die het onder- en bovenlichaam aan elkaar sluiten. Jouw lichaam wordt aanzienlijk sterker, vooral buik en billen en bovendien wordt jouw taille slanker. 

Les Mills CXWorx-1

Wat kan je verwachten van CXWorx?

De training bestaat uit drie onderdelen. Eerst warmen we de kernspieren op tijdens een warming-up. Daarna volgen buikspieroefeningen met een superset core training. Ten slotte doen we bil- en rugspieroefeningen, zoals bijvoorbeeld squats, om de romp te verstevigen. We trainen met weerstandsbanden en gewichtschijven. We raden aan twee tot drie lessen CXWorx per week te volgen. Onze trainers vernieuwen de oefeningen elke drie maanden, zodat deze nooit gaan vervelen. Zelf neem je comfortabele sportkleding- en schoenen, een flesje water en een handdoek mee.

Les Mills CXWorx-2

Fitland clubs met Les Mills CXWorx

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief