Personal Training (Level 4)

Wil jij je doelstelling(en) behalen maar lukt het je echt niet alleen? Wil jij het neusje van de zalm op het gebied van begeleiding en ondersteuning bij het verbeteren van je fitheid en gezondheid? Dan is het tijd om in gesprek te gaan met een Personal Trainer!

Binnen Fitland zijn Personal Trainers zeer ervaren met een breed scala aan relevante opleidingen. Een Personal Trainer binnen Fitland is zelfstandig en niet in dienst van Fitland, de Personal Trainer bepaalt dus zijn of haar eigen tarief. Over het algemeen is dit een vast tarief per trainingsuur. Daarnaast zal een Personal Trainer zich uitgebreid verdiepen in jou en je doelstelling en op basis hiervan een periodisering maken. Ook voeding- en lifestyleadvies zijn bij de prijs inbegrepen. Wanneer je behoefte hebt aan ondersteuning in je dagelijks leven kun je te allen tijde je Personal Trainer om advies, tips en ondersteuning vragen.

Personal Training (Level 4) is het meest intensieve en exclusieve begeleidingslevel binnen Fitland. Neem contact op met de Personal Trainer op jouw locatie voor meer informatie en tarieven.

1:1 Training (Level 3)

Lukt het je (net) niet om je doelstelling te behalen? Heb je trainingsmotivatie en een stok achter de deur nodig maar zijn voedingsschema’s en lifestyle begeleiding je een stap te ver?  Dan is 1:1 training iets voor jou! Fitnesstrainers binnen Fitland met veel ervaring en een aantal aanvullende opleidingen geven 1:1 training (Level 3) op afspraak tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Zij bepalen de inhoud van je training en motiveren je om net dat stapje extra te zetten!

Neem contact op met de Level 3 trainers op jouw locatie voor meer informatie over 1:1 training en persoonlijke specialismes per trainer.

Fitland fitnesscentra met 1:1 training

Arnhem Assen Boxmeer Den Bosch Deurne Deventer Doetinchem Eindhoven Gemert Gennep Goes Klein Frankrijk Goes Haarlem Heemskerk Helmond Heerenveen Hoogvliet Kampen Kerkrade Leeuwarden Leiden Lelystad Mill Meppel Nieuwerkerk a/d Ijssel Oss Rotterdam Alexander Rotterdam Centrum Rotterdam Mullerpier Sittard Schijndel Uden Utrecht Veghel Woerden Zaandam Zutphen Zwolle Stadion Zwolle Stadshagen