De Real Fitness journeys van Fitland

Bij Fitland staat jouw trainingsresultaat centraal. Volg daarom een van de persoonlijke begeleidingstrajecten en leer alles wat jij moet weten over training en voeding om je doelen te behalen! Daarnaast helpen we je een persoonlijk trainingsschema op te stellen door de oefeningen die je hebt geleerd te combineren. Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

Real Fitness Reward

Wanneer je de Real Fitness Journey een half jaar volgt ontvang je een Real Fitness Reward.

Welk type sporter ben jij? Klik hier!

iStock-501211657
Het verbeteren van kracht en conditie.

FIT

Uitdagende Journey gericht op functionele kracht en een strakker lichaam (kracht en conditie). Met deze Journey haal jij voortaan alles uit je training! Je maakt kennis met de cardioapparatuur zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers in de eerste training. Je leert hier om zelfstandig een warming-up te doen. Later dit jaar leren we je onder andere te trainen met je eigen lichaamsgewicht en maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

Inschrijven Fit
iStock-499238172
Afvallen en strakker worden.

Shape

Wil jij fitter worden en afvallen maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is dit jouw Journey! In de eerste maand maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en de crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met onder andere bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de powerbag en de kettlebell.

Inschrijven Shape
iStock-624855104
In beweging komen en fitter worden.

Active

Wij helpen je om in beweging te komen en zo je algehele fitheid te verbeteren. We starten met een warming-up workshop en daarna maak je onder andere kennis met de kettlebell en power lifting. In deze journey staat resultaatgericht en functioneel trainen centraal. Je leert onder andere doormiddel van oefeningen met je eigen lichaamsgewicht zo efficiënt mogelijk te trainen.

Inschrijven Active
iStock-576578170
Het vergroten van spiermassa en toning.

Muscle

Wil jij zichtbaar meer spiermassa? In deze Journey leer je welke oefeningen het best bij jouw doelstelling passen! In de eerste maand starten we met de basis en leren we je te trainen met freeweights en cable cross apparatuur. Later deze maand staat er een kennismaking met Power lifting op de planning waar we later dit jaar dieper op ingaan. Deze workshops duren 30 minuten.

Inschrijven Muscle