De Real Fitness journeys van Fitland

De vrije fitnessruimtes van Fitland bieden enorm veel mogelijkheden voor gevarieerde, functionele en resultaatgerichte trainingen. Omdat wij jouw trainingsresultaat het allerbelangrijkst vinden leren wij jou graag zoveel mogelijk oefeningen en trainingsmethodes waarmee jij zelfstandig aan de slag kunt om je doelen te bereiken. Want om iedere training te blijven hangen bij de loopband en de abductor is zonde van jouw tijd en zonde van de kennis van onze instructeurs.

Afhankelijk van je doelstelling hebben wij een jaarplanning gemaakt waarin je in de eerste maand iedere week iets nieuws leert op het gebied van training en/of voeding en daarna maandelijks.

Real Fitness Reward

Wanneer je de Real Fitness Journey een half jaar volgt ontvang je een Fitland Cadeaukaart. Met deze kaart kun je onder andere kiezen uit een wellnessbezoek, een gratis zonnebankkaart, een koffiekaart of een pot Whey Pure Eiwitpoeder.

Iedere Real Fitness Journey is kosteloos voor Fitland leden en niet gebonden aan een contractperiode. Bij de Journeys zijn tussen de 15 en 20 contactmomenten met een instructeur inbegrepen.

crossbox 300x300
Sterker worden en het vergroten van spiermassa.

Strength

In de eerste maand starten we met de basis en leren we je te trainen met Freeweights en Cable Cross apparatuur. Later deze maand staat een kennismaking met Olympisch Gewichtheffen op de planning waar we later dit jaar dieper op ingaan. Deze trainingen duren 15 of max. 30 minuten.

Inschrijven
aanbod 300x300
Sport specifiek, doel- en resultaatgericht trainen.

Sport

We starten met een stootzak workshop en daarna maak je onder andere kennis met de kettlebell en Olympisch gewichtheffen. Ook voeding staat centraal in deze Journey. In de eerste maand leer je meer over gezonde en gebalanceerde voeding en later dit jaar staat er ook een workshop voeding voor krachtsporters op het programma.

Inschrijven
jongerenlid-300x300
Afvallen, strakker en fitter worden.

Shape

In de eerste training maak je kennis met cardio zoals nooit tevoren. We laten de loopband en crosstrainer even links liggen en leren je om je hartslag te verhogen met bokshandschoenen en een stootzak. Later deze maand maak je onder andere kennis met de gymball (erg goed voor je buikspieren) en de kettlebell.

Inschrijven
gezinup-300x300
Starten met fitness, revalideren en fitter worden.

Starter

Je maakt kennis met de cardioapparatuur zoals loopbanden, fietsen en crosstrainers in de eerste training. Je leert hier om zelfstandig een warming-up te doen. Later dit jaar leren we je onder andere te trainen met je eigen lichaamsgewicht en maak je kennis met de massagerol voor actief herstel.

Inschrijven starter