Heb jij iemand nodig die je ondersteunt of motiveert? Wil je blijvend afvallen, meer spierkracht, klaargestoomd worden voor een wedstrijd? Wat jouw motivatie of doel ook is, een personal trainer zorgt ervoor dat je op een gezonde manier resultaat haalt. Ontdek de mogelijkheden.

Meer conditie en spierkracht

  • Ultieme motivatie en ondersteuning
  • Persoonlijke aandacht
  • Training naar jouw wensen
Gratis proefles

Personal trainer Arnhem bij Fitland

Fitland heeft twee vormen van personal training: 1:1 training of personal training. De 1:1 trainer helpt jou jouw doelen bereiken, precies op de manier waar jij hem of haar voor nodig hebt. Meer motivatie om te komen sporten? Een speciaal schema? Jij kiest de elementen waar jij de 1:1 trainer voor nodig hebt en hoe vaak je hem of haar ziet. Daardoor is 1:1 training een toegankelijk en goedkoop alternatief. De personal trainer in Arnhem gaat een stapje verder. Hij of zij zal alles eraan doen zodat jij jouw doel haalt. Daar hoort ook voeding- en lifestyle advies bij. Je krijgt een op maat gemaakt schema voor jouw lichaam, leeftijd en doel. De personal trainer biedt dus het totaalpakket.

De voordelen

Het hebben van een personal trainer heeft veel voordelen. Je traint geheel naar jouw wensen en lichaam. Door de personal trainer krijg je:

  • Trainen om jouw doelen te behalen
  • Een kleine kans op blessures of klachten
  • Trainen wanneer het voor jou uitkomt
  • Extra motivatie en ondersteuning
  • Blijvend resultaat

Hoe werkt een personal trainer in Arnhem bij Fitland?

Plan zo veel afspraken in met de 1:1 trainer of personal trainer als jij zelf wil. Bij de personal trainer in Arnhem is dat vaak wat meer structureel dan de 1:1 trainer. De personal trainer kun je zelfs buiten uren bellen voor extra tips en advies. De 1:1 trainer kun je ook voor losse lessen boeken. Personal training staat voor maatwerk. Doordat je sport met ondersteuning is de kans op klachten en blessures een stuk kleiner. Zowel bij de 1:1 trainer als de personal trainer in Arnhem. Wil jij de mogelijkheden van een personal trainer in Arnhem ervaren? Kijk op de clubpagina voor meer informatie of plan een 1:1 proefles.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief