Zoek jij een stukje extra motivatie? Wil je blijvend afvallen? Of een compleet op maat gemaakt programma? Een personal trainer in Eindhoven biedt dit en meer. Samen ga je aan het werk om jouw doel op een gezonde manier te halen. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Meer conditie en spierkracht

  • Ultieme motivatie en ondersteuning
  • Persoonlijke aandacht
  • Training naar jouw wensen
Gratis proefles

Personal trainer in Eindhoven bij Fitland

Bij Fitland kies je tussen twee soorten personal trainer. Aan de ene kant heb je de personal trainer die altijd voor je klaar staat. De personal trainer in Eindhoven biedt het totaalpakket: een sportschema, gecombineerd met lifestyle- en voedingsadvies. Wil jij gewoon iemand die je motiveert om op te dagen bij je workout? Of heb je alleen een schema nodig maar kun je verder zelfstandig sporten? De 1:1 trainer biedt dan de uitkomst. Jij kiest zelf welke elementen van personal training in Eindhoven jou aanspreken. Daardoor is het een goedkoop alternatief van personal training.

De voordelen

Personal training heeft verschillende voordelen. Je traint geheel naar jouw wensen en lichaam. Door die training op maat ervaar je:

  • Kleine kans op blessures of klachten
  • Trainen wanneer het voor jou uitkomt
  • Trainen om jouw doelen te behalen
  • Extra motivatie en ondersteuning
  • Blijvend resultaat

Hoe werkt een personal trainer in Eindhoven bij Fitland?

Omdat je zelf afspraken maakt met de 1:1 en personal trainer in Eindhoven, zie je hem of haar zo vaak als jij wil. Wil je een paar keer per week aan het werk gezet worden of eens in de zoveel tijd jouw sportschema bijstellen? De afspraken met de personal trainer zijn veelal meer gestructureerd. Je kan de personal trainer zelfs buiten uren bereiken voor tips! Bij de 1:1 trainer kun je ook losse lessen boeken. Door de ondersteuning tijdens het sporten verklein je de kans op blessures en klachten aanzienlijk. De 1:1 trainer en personal trainer gaan immers gespecialiseerd op jouw lichaam aan de slag. Ontdekken wat een personal trainer in Eindhoven voor jou kan doen? Boek een 1:1 proefles of kijk op de clubpagina voor meer informatie.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief