Een personal trainer in Haarlem ondersteunt jou bij jouw doel. Is dat blijvend afvallen of meer spieren kweken? Misschien wil je jezelf wel klaarstomen voor een belangrijke wedstrijd of zoek je net dat beetje extra motivatie? Personal training is het antwoord om op een gezonde manier jouw doel te halen.

Meer conditie en spierkracht

  • Ultieme motivatie en ondersteuning
  • Persoonlijke aandacht
  • Training naar jouw wensen
Gratis proefles

Personal trainer Haarlem bij Fitland

Wil jij complete ondersteuning bij jouw sport traject? Kies dan de personal trainer in Haarlem bij Fitland. Naast een op maat gemaakt sportschema, ondersteunt de personal trainer met voeding- en lifestyleadvies. Je krijgt het complete pakket. Gaat dat je een stapje te ver? Dan is de 1:1 personal trainer in Haarlem bij Fitland wat voor jou. Jij bepaalt zelf waar je ondersteuning bij wil. Wil je een special sportschema? Wil je extra gemotiveerd worden? Kies de elementen die jij nodig hebt om jouw doel te halen.

De voordelen

Bij een personal trainer train je geheel naar jouw wensen en lichaam. Door de personal trainer krijg je:

  • Trainen om jouw doelen te behalen
  • Een kleine kans op blessures of klachten
  • Trainen wanneer het voor jou uitkomt
  • Extra motivatie en ondersteuning
  • Blijvend resultaat

Hoe werkt een personal trainer in Haarlem bij Fitland?

Personal training staat voor maatwerk. Jij kiest hoe vaak je de personal trainer in Haarlem bij Fitland ziet. De personal trainer zie je vaak meer structureel dan de 1:1 trainer. Bij de 1:1 trainer kun je namelijk ook losse training boeken. De personal trainer staat zelfs na de workout voor je klaar. Je kan bellen voor speciaal advies over bijvoorbeeld voeding! De personal trainer maakt een speciaal schema voor jou. Jouw doelen, leeftijd en lichaam worden daarbij in acht genomen. De 1:1 trainer kan ook zo’n schema creëren. Door speciaal voor jouw lichaam te trainen verklein je de kans op een blessure aanzienlijk. Daarnaast kijkt de personal trainer mee en ondersteunt waar nodig. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Kijk op de vestigingspagina van Haarlem of plan een 1:1 proefsessie in!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief