Een personal trainer in Utrecht bij Fitland betekent dat je er niet alleen voor staat. Afvallen, spieren, blessure verwerken? Samen werk je aan jouw gestelde doelen. De personal trainer begeleidt en ondersteunt jou om het meeste uit jouw workouts te halen.

Meer conditie en spierkracht

  • Ultieme motivatie en ondersteuning
  • Persoonlijke aandacht
  • Training naar jouw wensen
Gratis proefles

Personal training in Utrecht bij Fitland

Kies bij Fitland uit twee opties voor een personal trainer in Utrecht: personal training of 1:1 personal training. Een personal trainer gaat met jou de uitdaging aan. Samen werken jullie aan jouw gestelde doel. Daarbij kijkt de personal trainer in Utrecht ook naar voeding en lifestyle. Gaat dat jou een stapje te ver? Kies dan voor 1:1 training. De 1:1 trainer zorgt voor dat extra stapje om jouw doel te halen. Heb jij een een dosis motivatie en ondersteuning nodig? Of een speciaal sportschema om jezelf voor te bereiden voor een wedstrijd of blijvend af te vallen? Jij kiest zelf bij welke elementen je ondersteuning wil en hoe vaak. De 1:1 trainer helpt jou, voor een aangenaam tarief.

 

Voordelen van personal training

Personal training heeft verschillende voordelen. Je traint geheel naar jouw wensen en lichaam. Door die training op maat ervaar je:

  • Kleine kans op blessures of klachten
  • Trainen wanneer het voor jou uitkomt
  • Trainen om jouw doelen te behalen
  • Extra motivatie en ondersteuning
  • Blijvend resultaat

Hoe werkt een personal trainer in Utrecht bij Fitland?

Flexibiliteit en maatwerk. Dat betekent een personal trainer in Utrecht bij Fitland. Je plant zelf de afspraken met jouw 1:1 trainer of personal trainer. Zie ze zo vaak als jij wil. Zij zullen je pushen zodat je geen enkele workout mist. Je kan de personal trainer zelfs buiten uren bereiken voor persoonlijke tips. Bij de personal trainer in Utrecht krijg je een op maat gemaakt schema. Specifiek voor jouw doelen, lichaam en leeftijd. De 1:1 trainer kan dit ook voor je maken. Door het maatwerk en de ondersteuning is de kans op blessures erg klein. Zelf een keer personal training in Utrecht ervaren? Plan een 1:1 proefles in. Of check de pagina van Fitland Utrecht voor de mogelijkheden van personal training.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief