Op zoek naar een total body workout? Met pilates train je jouw gehele lichaam. Pilates in Arnhem bij Fitland bestaat uit mat oefeningen die je uitvoert met grote precisie. Zo leer je jouw lichaam beter kennen tijdens je workout. probeer het nu met een gratis proefles pilates in Arnhem.

Meer kracht en balans

  • Train sterke en lange spieren
  • Controle, precisie en balans
  • Trainen vanuit de kern
Gratis proefles

Pilates in Arnhem

Bij pilates train je vanuit jouw “kern”. Zo worden de buik en heupen genoemd. Je voert de meeste oefeningen liggend uit op de mat. Het gaat er niet om met hoeveel gemak je de oefeningen doet, maar hoe precies.

Het resultaat

Door het training vanuit jouw kern krijg je een betere houding. Veel kwaaltjes uit het dagelijks leven worden door pilates opgelost, zoals nekklachten. Daarnaast ervaar je:

  • een plattere buik
  • langere, elegante spieren
  • flexibeler lichaam
  • betere balans
  • betere bewustwording van jouw lichaam

Pilates in Arnhem bij Fitland

Voor wie
Iedereen kan meedoen met pilates in Arnhem bij Fitland. Het is belangrijk dat je weet hoe je de oefeningen moet doen. Daar zijn de opgeleide instructeurs voor. Zij leggen de technieken uit en ondersteunen je als dat nodig is.

De les
Pilates in Arnhem is een les van een uur bij Fitland. Daarin sport je knelpunten uit je lichaam. In de Groepsfitness Studio krijgt iedere mat genoeg ruimte. En iedereen genoeg ruimte om te leren. Bekijk het lesrooster van Arnhem voor de tijden.

Wat draag je
Pilates heeft geen specifieke eisen wat betreft kleding. Je kan dus gewoon dragen waar jij je comfortabel bij voelt. Vermijd eventueel wijde kleding die in de weg kan gaan zitten tijdens bepaalde oefeningen.

Combineer met
Implementeer pilates in combinatie met een krachtige sport voor een gebalanceerd sportplan. Krachtige sporten die je bij Fitland in Arnhem kan volgen zijn bijvoorbeeld CrossBox, BodyCombat of BodyPump. Ervaar de voordelen van pilates in Arnhem bij Fitland nu zelf! Schrijf je in voor een gratis en vrijblijvende proefles.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief