Op zoek naar een nieuwe vorm van sport? Pilates is razend populair! Ontdek deze veelzijdige manier van trainen. Richt je niet op een lichaamsdeel, maar op je hele lichaam. Word sterker, flexibeler en fitter! Allemaal met pilates in Haarlem bij Fitland. Schrijf je nu in voor een gratis proefles en ontdek het zelf.

Meer kracht en balans

  • Train sterke en lange spieren
  • Controle, precisie en balans
  • Trainen vanuit de kern
Gratis proefles

Pilates in Haarlem

Tijdens de lessen train je bewust vanuit je core of powerhouse. Oftewel jouw kern: de spieren rond je middel. Je beweegt gericht en bewust. Daarmee is het ook een workout voor je geest.

Het resultaat

Train je lichaam en geest met pilates in Haarlem bij Fitland. Ontdek zelf de unieke resultaten!

  • Je wordt lichamelijk sterker en flexibeler
  • Verbeter je balans en houding
  • Het helpt blessures voorkomen
  • Voorkom of verbeter rug-, nek- of schouderklachten
  • Krijg meer bewustwording en controle over jouw lichaam

Pilates in Haarlem bij Fitland

Voor wie
Pilates in Haarlem bij Fitland is erg gericht bewegen op jouw lichaam. Daarmee is het voor iedereen. Je wordt gepusht tot een goede workout, maar de oefeningen worden aangepast op ieders niveau. Iedereen kan dus meedoen!

De les
De groepsles pilates in Haarlem duurt een uur. Daarin leer je de technieken achter de oefeningen en sport je alle energie eruit. Gecertificeerde instructeurs lopen rond zodat jij de oefeningen goed aanleert. De houdingen tijdens de oefeningen zijn namelijk erg belangrijk. De lestijden staan op het rooster!

Wat draag je
Kleding waar je vrij in kan bewegen is het fijnst. Een gewone sportbroek en sporttop dus. Let er eventueel op dat de kleding niet te veel kan gaan schuiven tijdens de oefeningen. Dan kan het niet in de weg gaan zitten.

Combineer met
Een krachtige workout combineert goed met pilates. Probeer daarom eens de combinatie pilates in Haarlem bij Fitland met CrossBox! De combinatie van een power workout met een precisie workout zorgt voor een gebalanceerd sportschema. Wil jij zelf pilates in Haarlem een keer ontdekken? Schrijf je nu in bij Fitland een voor een proefles!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief