Wil je een plattere buik en elegante spieren? Train jouw hele lichaam met precisie en concentratie. Verbeter je kracht, houding en balans. Probeer pilates in Rotterdam bij Fitland! Pilates wordt op de vestigingen Rotterdam Mullerpier en Rotterdam Centrum gegeven. Ontdek Fitland Rotterdam en plan een gratis rondleiding.

Meer kracht en balans

  • Train sterke en lange spieren
  • Controle, precisie en balans
  • Trainen vanuit de kern
Gratis rondleiding

Pilates in Rotterdam

Pilates in Rotterdam bij Fitland is een training voor heel je lichaam. Met precisie ga je alle spieren af. Je beweegt niet zomaar voor het bewegen. Je beweegt gericht om specifieke spieren te versterken. De oefeningen voer je voornamelijk uit op de mat.

Het resultaat

Pilates combineert hoofd en lichaam met bewuste, vloeiende oefeningen. Dat levert unieke resultaten!

  • Je vergroot jouw kracht, balans en flexibiliteit
  • Je krijgt lange, elegante spieren
  • Je verbetert je houding
  • Pilates helpt blessures voorkomen of herstellen
  • Je kan rug- en nekklachten verbeteren of voorkomen

Pilates in Rotterdam bij Fitland

Voor wie
Pilates in Rotterdam bij Fitland is voor iedereen. Iedereen krijgt tijdens de groepsles de ruimte om de technieken te leren. Voor mensen met rug- en nekklachten is pilates zeker aan te raden!

De les
Bij pilates draait het om de juiste houdingen tijdens de oefeningen. Ondersteuning is erg belangrijk. Opgeleide instructeurs helpen tijdens de lessen zodat iedereen de oefeningen goed uitvoert. Een gepersonaliseerde training tijdens een groepsles dus! Kijk op de roosters van de vestigingen Mullerpier en Centrum voor de lestijden. De lessen duren een uur.

Wat draag je
Comfortabele kleding die niet in de weg gaat zitten. Te brede broekspijpen kunnen tijdens sommige oefeningen storend zijn bijvoorbeeld. Draag comfortabele kleding. Dat kan yoga kleding zijn, maar een sportbroek en -shirt kunnen ook gewoon gedragen worden.

Combineer met
Pilates is een goede aanvulling op veel sporten. Je bent erg geconcentreerd bezig met je lichaam en kan daardoor goed klachten en blessures opvangen en voorkomen. Een intensieve workout zoals CrossBox is een mooie aanvulling. Wil jij deze vorm van sporten eens proberen? Maak kennis met Fitland Rotterdam en schrijf je in voor een gratis rondleiding!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief