Train met pilates naar een platte buik, soepele spieren en meer energie. Train al je spieren voor een gebalanceerde spierontwikkeling. Wordt zowel mentaal als fysiek fitter. Ontdek nu pilates in Utrecht met een gratis proefles bij Fitland.

Meer kracht en balans

  • Train sterke en lange spieren
  • Controle, precisie en balans
  • Trainen vanuit de kern
Gratis proefles

Pilates in Utrecht

Pilates in Utrecht bij Fitland is een workout voor je hele lichaam. Je traint alle spieren, met concentratie en precisie. Zo word je niet alleen sterker, maar ook meer bewust van je eigen lichaam. De training bestaat vooral uit liggende oefeningen op de mat.

Het resultaat

Gericht specifieke spieren trainen is de kracht van pilates in Utrecht bij Fitland. Dat zorgt voor unieke resultaten!

  • Je wordt sterker en flexibeler
  • Je krijgt een betere balans en houding
  • Het helpt blessures voorkomen
  • Je verbetert envoorkomt rug- en nekklachten
  • Je krijgt meer controle over jouw lichaam

Pilates in Utrecht bij Fitland

Voor wie
Iedereen is welkom bij pilates in Utrecht bij Fitland. Het is de perfecte training voor zowel jong als oud, man als vrouw. Iedereen krijgt een training op zijn of haar niveau, omdat de oefeningen aangepast worden op jouw lichaam en ervaring.

De les
Het is belangrijk dat je de oefeningen met de juiste houding uitvoert. Zo voorkom je blessures, nek- en rugklachten. Opgeleide instructeurs begeleiden je bij die uitvoering. Zo leer jij de juiste houdingen! De les duurt een uur, de perfecte tijd om alle spieren aan bod te laten komen. Kijk op het lesrooster voor de tijden!

Wat draag je
Je draagt gewone sportkleding naar een pilates les. Let eventueel op de breedte van de broekspijpen. Je wilt niet dat de pijpen in de weg zitten bij bepaalde oefeningen. Je kan gewoon een sportbroek en -top dragen. Een sportbeha is voor de dames aan te raden.

Combineer met
Combineer pilates eens met een krachtige workout zoals CrossBox of BodyPump. Bij pilates let je erg goed op jouw lichaam. Je wordt je bewust van jouw spieren en eventuele klachten. Daarom is pilates een mooie aanvulling op andere sporten. Wil je het zelf een keertje ontdekken? Ervaar pilates in Utrecht met een gratis proefles. Leer de houdingen en sport op een efficiënte manier!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief