Werken aan je balans, houding, algemene fitheid? Allemaal en meer bereik je met pilates in Zwolle bij Fitland! Een total body workout die bestaat uit oefeningen op de mat. Probeer het nu met een gratis proefles bij Fitland! Pilates wordt gegeven bij de vestiging Zwolle Stadion.

Meer kracht en balans

  • Train sterke en lange spieren
  • Controle, precisie en balans
  • Trainen vanuit de kern
Gratis proefles

Pilates in Zwolle

Pilates is razend populair. Iedereen kan de efficiënte oefeningen uitvoeren. Ze zijn gericht op een specifiek lichaamsdeel. Bewust en met precisie voer je de bewegingen uit. Zo vorm je gericht de spieren in je lichaam.

Het resultaat

De efficiënte bewegingen zorgen voor verbluffend resultaat. Je wordt fitter, sterker en flexibeler.

  • Je krijgt lossere spieren
  • Je verbetert je houding
  • Je verbetert je balans
  • Je vermindert (de kans op) klachten en blessures
  • Je luistert beter naar je lichaam

Pilates in Zwolle bij Fitland

Voor wie 
Pilates is een erg toegankelijke groepsles. Iedereen kan gemakkelijk mee doen. De technieken achter de bewegingen worden uitgelegd door opgeleide instructeurs. Zij zijn er ook voor persoonlijke ondersteuning en motivatie.

De les
In een uur ga je alle lichaamsdelen af. Je beweegt spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had. In de Yoga Studio van vestiging Zwolle Stadion krijgt iedereen de ruimte om te leren. Bekijk het lesrooster voor de tijden!

Wat draag je
Bij pilates is het, zoals bij de meeste sporten, belangrijk dat jouw kleding je niet in de weg gaat zitten. Strakker zittende kleding zoals een sportlegging hebben daardoor vaak de voorkeur. Voor de dames is een sportbeha aan te raden.

Combineer met
Bij pilates ben je erg gefocust op je lichaam tijdens het sporten. Daardoor is het een goede aanvulling in jouw sportschema. Combineer het met bijvoorbeeld CrossBox of BodyPump voor balans. Wil jij zelf een keer meedoen bij pilates in Zwolle? Ontdek het effect zelf met een proefles. Schrijf je nu in, gratis en vrijblijvend!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief