Wil jij fitter worden met een leuke fietservaring? Spinning is een algemeen bekend en populair begrip. Bij ons doe je aan RPM, dé indoor cycling les op motiverende muziek, of Freestyle Spinning. In een les fiets jij jezelf fit. Kom nu een kijkje nemen bij Fitland Rotterdam met een vrijblijvende rondleiding!

Meer conditie en spierkracht

  • Doe je work-out op de fiets
  • Hoge calorieverbranding
  • Strakker en fitter lichaam
Gratis rondleiding

Wat is RPM of Spinning in Rotterdam?

Met RPM bepaal jij zelf de weerstand. Draai de intensiteitsknop op jouw fiets aan om met een hogere weerstand te fietsen. Je wordt gemotiveerd om jezelf uit te dagen. De instructeur begeleid je door de choreografie van bergen en sprints. Het doel is om een snelheid per minuut te trappen, op een wereldwijd samengestelde choreografie van Les Mills. Je kijkt niet naar je hartslag, maar luistert naar je gevoel. Kan de intensiteit nog wat hoger? Ga ervoor! Jij bepaalt.

Freestyle Spinning in Rotterdam is net even anders. De instructeur kiest zelf het tempo, terrein en de muziek. De spinning-les verschilt dus per instructeur. Je fiets op het ritme van de muziek, terwijl je zijn of haar bewegingen volgt. Iedere les opnieuw een leuke uitdaging!

Het resultaat

Je fietst jezelf fit met RPM of Spinning. Na een aantal lessen merk je al dat je meer en meer weerstand aan kan. Je wordt fitter en krachtiger.

  • Je verbetert snel je conditie
  • Je krijgt sterkere been-, bil- en rugspieren
  • Je verbrandt veel calorieën (ongeveer 675 per les!)
  • Je vermindert vetmassa

Spinning in Rotterdam bij Fitland

Voor wie
RPM of Spinning in Rotterdam is voor iedereen. Iedere les ga je de uitdaging met jezelf aan. Jij bepaalt zelf de intensiteit met de weerstandsknop en snelheid. Al snel merk je dat je de intensiteit kan verhogen!

De les
RPM en Spinning in Rotterdam worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Zij bepalen het terrein: vlakte of bergen. Ze doen de basisbewegingen voor en zorgen voor de nodige motiverende push. De lessen duren tussen de 30 en 60 minuten. Check het lesrooster van Rotterdam Centrum en Mullerpier voor de tijden.

Wat doe je aan
Klim op de fiets met comfortabele sportkleding en sportschoenen. Draag kleding die niet in de weg gaat zitten. Wijde pijpen kun je dus beter vermijden. Sneldrogend materiaal is aan te raden, want je zal het warm krijgen tijdens RPM!

Combineer spinning in Rotterdam met...
RPM of Spinning in Rotterdam combineert mooi met een rustige workout. Combineer het daarom met bijvoorbeeld Bodybalance of Yoga.

Benieuwd welke intensiteit jij aan kan? Klim nu op de fiets en ontdek Fitland Rotterdam met een gratis rondleiding!

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief