Afvallen én je conditie verbeteren? Probeer Spinning in Utrecht bij Fitland! Ga voor een motiverende les waarin jij zelf de intensiteit bepaalt of kies de high intensity interval training. Fiets jezelf fit met spinning in Utrecht bij Fitland. Probeer het nu met een gratis proefles.

Meer conditie en spierkracht

  • Doe je work-out op de fiets
  • Hoge calorieverbranding
  • Strakker en fitter lichaam
Gratis proefles

Wat is Spinning in Utrecht?

Je kan twee kanten op met spinning in Utrecht bij Fitland: RPM of Sprint. Bij RPM beklim je bergen en sprint je over vlaktes. Het is een leuke les die draait om de fiets beleving. Er wordt niet gelet op hartslag. In plaats daarvan leer je luisteren naar jouw gevoel. Met de intensiteitknop bepaal jij zelf de weerstand. Kan jij meer weerstand aan? Draai aan de knop!

Bij Sprint knal je alle energie eruit door de intensiteit, afgewisseld met recovery periodes. In deze korte pauzes kom je weer op adem om jezelf bij de volgende high intensity periode weer optimaal uit te dagen. Heb je weinig tijd maar wil je toch fitter worden? De opzwepende muziek van Sprint zorgt ervoor dat jij het optimale uit de training haalt!

Het resultaat

Beide vormen van spinning in Utrecht leveren verbluffend resultaat. Je fiets jezelf fitter en slanker. Door de high intensity van Sprint levert het nog sneller resultaat dan RPM.

  • Je conditie verbetert snel
  • Je been-, bil- en rugspieren worden sterker
  • Je verbrandt veel calorieën
  • Je vermindert vetmassa
  • Je verlegt mentale grenzen

Spinning in Utrecht bij Fitland

Voor wie
Iedereen kan meedoen met Spinning in Utrecht bij Fitland. RPM is erg toegankelijk, omdat jij zelf de intensiteit bepaalt. Voor Sprint hoef je geen gevorderde wielrenner te zijn. Enige basisconditie is wel nodig.

De les
Gecertificeerde instructeurs pushen jou om alles uit de les te halen. Bij RPM motiveert de muziek jou om in 50 minuten alles te geven. De intensiteit wissel jij zelf af, waardoor het lijkt alsof je over vlaktes sprint en bergen beklimt. Jouw eigen fietsbeleving staat centraal. Bij Sprint wordt je gemotiveerd om te knallen. De instructeur sleept jou in 30 minuten door high intensity en recovery periodes. Je daagt jezelf uit om grenzen te verleggen. Kijk op het lesrooster voor de tijden van spinning in Utrecht bij Fitland!

Wat doe je aan
Comfortabele, sneldrogende sportkleding. Vermijd kleding die in de weg kan gaan zitten. Geen al te wijde pijpen dus! Maak je outfit af met gewone sportschoenen.

Combineer spinning in Utrecht met...
De intensiteit tussen de vormen van spinning in Utrecht verschilt. Toch zijn het beide krachtige sportvormen. Voor een gebalanceerd sportschema combineer je het daarom met bijvoorbeeld yoga of pilates.

Klim nu op de fiets met RPM of Sprint spinning in Utrecht! Ervaar het met een gratis proefles.

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief