Ontdek eens een nieuwe vorm van sport: yoga. Train je flexibiliteit, spierkracht en balans. Ontdek de voordelen, zowel lichamelijk als mentaal Alles is een krachtige workout. Nieuwsgierig geworden? Probeer yoga in Arnhem met een gratis proefles bij Fitland!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Arnhem

Yoga is in Arnhem bij Fitland niet zweverig. Het is een krachtige workout waarin je de houdingen in hoge snelheid en intensiteit afwisselt. Oftewel Power Yoga. Deze vorm van yoga richt zich vooral op het lichamelijke deel van yoga. Daarmee is het een echte workout!

Het resultaat?

Door ademhalingsoefeningen en lichamelijke houdingen te combineren, krijg je verbluffend resultaat. Je wordt flexibeler én meer ontspannen. Daarnaast merk je:

  • meer energie en minder stress
  • minder pijn, zoals blessures of rugklachten
  • betere balans en houding
  • lagere bloeddruk
  • minder last van depressie en angststoornissen

Yoga in Arnhem bij Fitland

Voor wie
Alle yogi’s zijn welkom bij Power Yoga in Arnhem. Vooral sportieve yogi’s zullen zich helemaal op zijn of haar plek voelen. Of je nou ervaren of beginnend bent met yoga.

De les
De lessen van vijf kwartier zijn perfect om alle energie eruit te sporten. Je leert de houdingen direct goed aan en voert ze goed uit door de gecertificeerde instructeurs. De lessen worden gegeven in de Yoga Studio. De perfecte ruimte, geoptimaliseerd voor power yoga. Yoga matten, blokken en dekentjes zijn dus aanwezig. Kijk op het lesrooster voor de tijden!

Wat doe je aan 
Draag vooral kleding die fijn voelt. Comfortabele kleding is belangrijk. Een gewone sportbroek, -legging of -top kan prima gedragen worden. We raden een sportbeha aan voor de dames. Let wel op je ademvrijheid!

Combineer yoga met
Combineer yoga met een intensieve workout. Denk bijvoorbeeld aan CrossBox of BodyPump. Door die combinatie krijg je een evenwichtige sportroutine. Wil je yoga eens ontdekken? Ervaren of het bij je past? Probeer yoga in Arnhem met een gratis proefles!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief