Wil je een nieuwe vorm van sport ontdekken? Of een nieuwe power workout? Probeer yoga in Assen bij Fitland! In een uur kom je volledig tot rust of sport je alle energie eruit. Train je hele lichaam: spierkracht, flexibiliteit en balans. Word mentaal en lichamelijk fitter! Probeer yoga in Assen gratis met een proefles bij Fitland!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Assen

Je kan bij Fitland in Assen twee kanten op met yoga. Of kom volledig tot rust met Hatha Yoga of train al je spieren met Power Yoga. Hatha Yoga draait meer om het geestelijke deel. Bewustwording en ontspanning staat centraal. Het lichamelijk deel staat centraal bij Power Yoga in Assen.

Het resultaat?

Yoga is een apart type sport. De resultaten zijn dus ook anders. Verbluffend! Je wordt algeheel relaxter en flexibeler. Daarnaast merk je dat:

  • Je minder stress ervaart
  • Je minder vermoeid bent
  • Je sterker wordt
  • Je een betere balans en houding hebt

Yoga in Assen bij Fitland

Voor wie
Niet flexibel genoeg? Van yoga wordt je juist flexibel! Yoga in Assen bij Fitland is voor alle yogi’s. Ervaren of onervaren, man of vrouw.

De les
De yoga lessen duren tussen drie kwartier en een uur. De perfecte tijd voor een goede workout of om helemaal zen te worden. Gecertificeerde yoga instructeurs lopen rond zodat jij de houdingen juist aan leert. De speciale Yoga Studio is geoptimaliseerd voor de juiste sfeer. Iedereen krijgt de ruimte om te groeien. Check het lesrooster voor de actuele tijden!

Wat doe je aan?
Comfortabele kleding! Bij zowel Power als Hatha Yoga wil je niet teruggehouden worden door ritsen of onbeweeglijke kleding. Een sportlegging, -broek of -top kan gewoon gedragen worden. Een sportbeha is aan te raden voor de dames.

Combineer yoga met
Wat goed combineert met yoga hangt af van de yoga vorm. Combineer Power Yoga in Assen met een rustigere vorm van sport, zoals Bodybalance of Hatha Yoga. Combineer Hatha Yoga met een intensievere sport, zoals BodyPump. Proberen of yoga wat voor jou is? Ontdek Yoga in Assen met een gratis proefles bij Fitland!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief