Op zoek naar een nieuwe workout? Probeer eens yoga in Den Bosch bij Fitland! Een uur lang bewegen en zweten. En ook nog eens aan je mentale gezondheid werken. Train je flexibiliteit, balans en spierkracht. Nieuwsgierig geworden? Probeer een gratis proefles!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Type Yoga in Den Bosch

Yoga in Den Bosch bij Fitland betekent krachtige Power Yoga. De intensiteit ligt hoog. De opeenvolgende bewegingen zorgen ervoor dat je alle spieren traint. Zelfs spieren waarvan je niet wist dat je ze had! Het is zeker een work out, en zo voelt het ook.

Het resultaat?

Yoga in Den Bosch bij Fitland is anders dan andere workouts. Door de combinatie van ademhalingsoefeningen en bewegingen levert het unieke resultaten. Je wordt flexibeler, traint je spieren én ontspant. Daarnaast ervaar je:

  • minder stress en lagere vermoeidheid
  • minder pijn, zoals rugklachten en blessures
  • een betere houding en balans
  • verlaagde bloeddruk
  • verminderde last van depressie en angststoornissen

Yoga in Den Bosch bij Fitland

Voor wie?
Power Yoga in Den Bosch is voor iedereen. Van beginner tot gevorderde. Iedereen krijgt de ruimte om te leren en te groeien. En wees niet bang dat je niet flexibel genoeg bent. Dat wordt je door yoga juist!

De les
De lessen duren een uur. Genoeg om alle energie eruit te persen. Instructeurs lopen rond tijdens de les om ervoor te zorgen dat je de houdingen goed aanleert. De lessen worden gegeven in de Groupfitness Studio. Zo krijgt iedereen de ruimte. Check het lesrooster voor de actuele lestijden!

Wat doe je aan?
Kleed je comfortabel! Je wilt tijdens de lessen geen last hebben van te strakke kleding of ritsen. Veel winkels bieden speciale yogakleding. Maar de sportlegging en -top kunnen ook gewoon gedragen worden! Dry-fit materialen zijn aan te raden. Voor de dames, we adviseren wel een sportbeha te dragen.

Combineer yoga met
Hoewel Power Yoga een krachtige workout is, is het goed te combineren met intensieve workouts zoals Spinning of BodyPump. Je krijgt een gebalanceerd sportschema. Benieuwd of Power Yoga bij je past? Ontdek Yoga in Den Bosch met een gratis proefles! Ervaar een nieuwe workout.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief