Wil je meer tot rust komen? Terwijl je werkt aan je gezondheid? Probeer dan eens yoga! De-stress door de combinatie van meditatieve houdingen en ademhalingsoefeningen. Kom compleet tot rust. Word fitter: lichamelijk én emotioneel. Ontdek yoga in Deventer gratis met een proefles!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Type Yoga in Deventer

Yoga in Deventer bij Fitland betekent ontspanning. Hatha Yoga draait om de beheersing van lichaam en adem. Inspanning en ontspanning worden afgewisseld. Train jouw flexibiliteit en balans en leer optimaal ontspannen en waarnemen.

Het resultaat

Yoga is anders dan andere workouts. Door de combinatie van ademhalingsoefeningen en bewegingen levert het unieke resultaten. Je wordt flexibeler én ontspant. Meer het levert nog veel meer:

  • minder stress en meer energie
  • minder kans op blessures en rugklachten
  • betere balans en houding
  • lagere bloeddruk
  • verminderde last van depressie en angststoornissen

Yoga in Deventer bij Fitland

Voor wie
Yoga in Deventer is voor iedere yogi. Beginnende en gevorderde zijn welkom! Instructeurs leggen de bewegingen uit zodat iedereen ze goed uitvoert. Bang dat je niet flexibel genoeg bent? Yoga maakt jouw lichaam juist soepeler!

De les
In een uur ontspan je compleet tijdens de Hatha Yoga-les. De lessen worden gegeven in de speciale yoga studio. De omgeving is dus geoptimaliseerd om tot rust te komen. Gecertificeerde instructeurs lopen rond om ervoor te zorgen dat je de houdingen goed aanleert en uitvoert. Kijk voor de actuele tijden in het lesrooster.

Wat doe je aan?
Hatha yoga kenmerkt zich door bewustwording. Dan wil je niet gestoord worden door ritsen of knellende kleding. Kleed je dus vooral comfortabel! Kies speciale yoga kleding of gewoon een sportlegging en -top. Let op de bewegingsvrijheid: je wil vrij kunnen bewegen in de kleren. Voor de dames raden wij aan een sportbeha te dragen.

Combineer yoga met
Hatha Yoga is een rustgevende sport. Combineer het daarom voor een power workout voor de perfecte balans. Bijvoorbeeld Spinning of BodyCombat! Nieuwsgierig geworden of Hatha Yoga iets voor jou is? Probeer het met een gratis proefles. Ervaar nieuwe vormen van ontspanning.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief