Is yoga een krachtige workout? Zeker! Met yoga in Heemskerk bij Fitland train je heel je lichaam. Je wordt fitter, flexibeler en sterker. Wil je het gewoon zelf een keer ervaren? Schrijf je nu in voor een gratis proefles yoga!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Type Yoga in Heemskerk

Yoga in Heemskerk is een echte workout. Bij Power Yoga draait het om het lichamelijke element: bewegen van de ene naar de andere houding. Daarmee train je alle spieren in je lichaam. Toch kun je dit uur compleet mentaal ontspannen, door de combinatie van mediteren en bewegen.

Het resultaat?

Je rekt en strekt je lichaam op een unieke manier. Daarom levert yoga ook unieke resultaten, voor lichaam én geest.

  • Je wordt mentaal en emotioneel fitter
  • Je wordt sterker, leniger en flexibeler
  • Je krijgt een betere balans en houding
  • Je vergroot je bewustwording

Yoga in Heemskerk bij Fitland

Voor wie
Voor alle yogi’s. Beginnend, ervaren, man of vrouw: iedereen kan meedoen aan yoga in Heemskerk bij Fitland. De oefeningen worden uitgelegd en je wordt goed ondersteunt door opgeleide instructeurs.

De les
In een uur durende les power yoga leer jij je lichaam beter kennen. Je traint iedere spier van je lichaam en bent je daarbij bewust van jouw lichaam. In de Groepsfitness Studio krijgt iedereen de ruimte om te leren. Bekijk het rooster voor de tijden van de yoga lessen.

Wat doe je aan?
Kleding die je ondersteunt en niet in de weg zit. Bewegingsvrijheid is het belangrijkst. Daarnaast moet het gewoon lekker zitten. Een sportbeha is voor de dames wel aan te raden.

Combineer yoga met
Yoga staat bekend als een Yin-sport: een rustige training. Voor de perfecte balans combineer je yoga dus nog met een Yang-sport. Een krachtige workout zoals BodyPump of BodyAttack. Probeer yoga in Heemskerk nu zelf! Doe mee met een gratis proefles. Schrijf je nu in!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief