Wil je ultiem ontspannen? Een alternatieve training ontdekken? Zoek je een goede tegenhanger voor een gebalanceerd sportschema? Probeer yoga eens in Heerenveen bij Fitland. Kom compleet tot rust, terwijl je al je spieren traint. Ontdek het met een gratis proefles!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Heerenveen

In Heerenveen wordt bij Fitland Yin Yoga gegeven. Bij Yin Yoga train je je bewustwording, door houdingen extra lang vast te houden. Als je merkt dat je de houding wil loslaten, begint het pas te merken. Je verlegt mentale grenzen terwijl je lichamelijk fitter wordt.

Het resultaat?

Met yoga train je je lichaam en geest. Je merkt zowel lichamelijk als mentale voordelen van yoga in Heerenveen bij Fitland.

  • mentaal en fysiek fitter
  • flexibeler lichaam
  • sterkere spieren
  • meer rust en ontspanning
  • minder last van stress en angsten

Yoga in Heerenveen bij Fitland

Voor wie
De les is voor iedereen. Ken je de houdingen nog niet of ben je nog niet super flexibel? Geen probleem. Daar zijn de instructeurs voor!

De les
In een uur tijd leer jij je lichaam beter kennen. Het is van belang dat je de houdingen goed aanleert. Je pusht je lichaam tijdens de lessen, maar je moet niks forceren. Daarom loopt er een gecertificeerde instructeur rond. Hij of zij ondersteunt zodat iedereen de oefeningen goed uitvoert. Kijk op het lesrooster voor de tijden van de yoga lessen in Heerenveen.

Wat doe je aan 
Je wil dat je lichaam zo makkelijk mogelijk beweegt. Flexibele en lekker zittende kleding is dus belangrijk. Een houding eerder op moeten geven omdat een rits zit te irriteren zou natuurlijk zonde zijn. Een sportbeha is voor de dames aan te raden.

Combineer yoga met
Yin Yoga is een erg rustige sport vorm. Voor meer balans in jouw sportschema combineer je Yin Yoga in Heerenveen daarom het beste met CrossBox of de Total Body Workout. Zo combineer je bewustwording met power. Nieuwsgierig geworden naar de voordelen van yoga? Wil je ze zelf ervaren? Probeer yoga in Heerenveen bij Fitland met een gratis proefles!

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief