Ontdek een nieuwe manier van sport met yoga in Lelystad bij Fitland! Een krachtige workout waarin je meer dan alleen je spieren drillt. Ook je flexibiliteit, balans en mentale staat worden getraind. Nieuwsgierig naar de effecten van yoga? Probeer een gratis proefles bij Fitland!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Lelystad

Yoga in Lelystad bij Fitland betekent één ding: Power Yoga. Een krachtige workout. Je beweegt van de ene meditatieve houding naar de andere. Het is zeker een workout en zo voelt het ook.

Het resultaat?

Yoga heeft verbluffende resultaten. Je wordt fitter: lichamelijk, emotioneel en mentaal. Daarnaast merk je dat je:

  • minder stress ervaart
  • minder vermoeid bent
  • flexibeler wordt
  • sterker wordt
  • een beter balans en houding hebt

Yoga in Lelystad bij Fitland

Voor wie
Iedereen krijgt de ruimte om te groeien. Dat betekent dat ervaren én onervaren yogi’s welkom zijn.

De les
De lessen worden gegeven door gecertificeerde instructeurs. Zij zorgen ervoor dat jij de houdingen goed aanleert en uitvoert. In de Groepsfitness Studio krijgt iedereen de ruimte om de moeilijke houdingen te maken. De lessen duren een uur. Perfect voor een krachtige workout. De actuele tijdens staan op het lesrooster.

Wat doe je aan?
Draag vooral kleding die comfortabel aanvoelt. Onbeweeglijke kleding kan je tegenhouden. Dat wil je natuurlijk niet. Ook raden wij de dames een sportbeha aan. Draag dus gewoon een sportbroek of -legging met een sporttop, eventueel van dry-fit materiaal.

Combineer yoga met
Combineer Power Yoga in Lelystad met een rustige sport. Bijvoorbeeld Bodybalance zou een goede aanvulling zijn. Zo creëer je een evenwichtig sportschema. Wel zo yoga. Benieuwd naar de effecten van yoga? Probeer Yoga in Lelystad met een gratis proefles bij Fitland.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief