Kun je sporten combineren met compleet ontspannen? Met yoga wel! Je traint je hele lichaam, terwijl je mediteert. Word fitter, mentaal en fysiek. Ontdek het zelf. Schrijf je in voor een gratis proefles yoga in Meppel bij Fitland.

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Type Yoga in Meppel

Yoga in Meppel bij Fitland betekent Power Yoga. Een echte energieke workout. Het tempo tussen de houdingen ligt hoog. Toch is er ruimte voor rust en bewustwording. Een krachtige workout voor lichaam en geest dus.

Het resultaat?

Bewegen en bewustwording wordt gecombineerd bij yoga in Meppel bij Fitland. Dat is uniek aan yoga en dat levert dan ook unieke mentale en lichamelijke resultaten.

  • Je wordt sterker, fysiek én mentaal
  • Je krijgt een betere houding en balans
  • Je leert jouw eigen lichaam beter kennen
  • Je bent minder gestrest en vermoeid

Yoga in Meppel bij Fitland

Voor wie
Bij Fitland kan iedereen meedoen met yoga in Meppel. Aandacht voor de juiste houding is belangrijk. Gecertificeerde instructeurs ondersteunen jou daarbij. Begin je net met yoga? Geen probleem. Jij leert bij Fitland direct de houding goed aan!

De les
De lessen vinden plaats in de Groepsfitness Studio. Daar heeft iedereen de ruimte om te leren. In een uur push jij jezelf van houding naar houding. Je rekt, strekt en spant spieren aan waarvan je niet eens wist dat je ze had. Neem een kijkje op het rooster voor de tijden.

Wat doe je aan
Yoga kleding draait vooral om comfort en bewegingsvrijheid. Je kan ook een sporttop en -legging dragen. Pas op voor knellende kleding, ritsen of afzakkende kleren. Voor de dames: een sportbeha is aan te raden. Let er echter op dat je wel nog goed kan doorademen.

Combineer yoga met
Yoga combineert goed met bijvoorbeeld CrossBox of BodyAttack. De combinatie van krachtige en bewuste workouts zorgt voor een goede balans in jouw sportschema. Probeer yoga in Meppel zelf. Schrijf je nu in voor een gratis proefles bij Fitland.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief