Wil je meer tot rust komen? Een nieuwe workout ontdekken? Probeer dan eens yoga! Ontspan compleet door de combinatie van meditatieve houdingen en ademhalingsoefeningen. Maar yoga is meer dan ontspannen. In één les train je jouw spierkracht, balans en flexibiliteit. Je wordt fitter. Mentaal, emotioneel én lichamelijk. Nieuwsgierig? Probeer een gratis proefles!

Meer rust en kalmte

  • Sporten en tegelijkertijd ontspannen
  • Betere balans en lichaamshouding
  • Minder pijnklachten en depressies
Gratis proefles

Typen Yoga in Utrecht

Wil je een dynamische workout of volledig ontspannen? Allebei vind je bij Yoga in Utrecht bij Fitland. Kom tot rust met Hatcha of Yin Yoga. Bewustwording en ontspanning staan centraal. Of probeer de krachtige Vinyase en Power Yoga. De intensiteit ligt een stuk hoger. Je traint spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had!

Het resultaat?

Yoga in Utrecht bij Fitland is anders dan andere workouts. Door de combinatie van ontspanning en beweging zorgt het voor verrassende resultaten. Het ontspant je wordt flexibeler én je traint je spieren. Daarnaast merk je dat:

  • Je minder stress ervaart
  • Je minder vermoeid bent
  • Je sterker wordt
  • Je een beter balans en houding hebt
  • Je verminderd last hebt van depressieve klachten

Yoga in Utrecht bij Fitland

Voor wie?
Yoga in Utrecht is bij Fitland voor iedereen. Beginnende en gevorderde yogi’s zijn welkom! Bij Hatha, Yin en Vinyasa yoga is de les voor zowel gevorderden als beginners. Zo leer je ook van de mensen om je heen. Power Yoga wordt zowel voor gevorderden als beginners gegeven. Bang dat je niet flexibel genoeg bent? Zeker niet nodig. Yoga maakt jouw lichaam juist soepeler.

De les
De lessen worden gegeven in de speciale Fitland Yoga Studio. Gecertificeerde instructeurs helpen jou bij de uitvoering van de oefeningen. Zij lopen tijdens de lessen rond en geven persoonlijke begeleiding. Zo leer jij de yoga poses direct goed aan. De Hatha, Yin en Vinyasa Yoga-lessen zijn een uur. Power Yoga-lessen zijn anderhalf uur. Perfect om compleet te ontspannen of alle energie eruit te sporten. Check het lesrooster voor de actuele tijden.

Wat doe je aan 
Kleed je comfortabel! Je wilt tijdens de lessen geen last hebben van te strakke kleding of ritsen. Zorg er ook voor dat je bewegingsvrijheid niet belemmert wordt. De sportlegging en -top kunnen gewoon gedragen worden! Voor de dames: het is wel aan te raden een sportbeha te dragen.

Combineer yoga met
De yoga vormen zijn uitstekend te combineren met power workouts, zoals Spinning of Bodycombat. Ook CrossBox zou een mooie aanvulling zijn. Zo krijg je een gebalanceerd sportschema. Wel zo yoga! Benieuwd of yoga wat voor jou is? Welke vorm het beste bij jou past? Ontdek Yoga in Utrecht met een gratis proefles! Ervaar nieuwe manieren van sporten en ontspannen.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles

Blijf op de hoogte van Fitland

Meld je aan voor de nieuwsbrief